دکتر محمد رضا ابوالقاسمی دهاقانی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی هوش مصنوعی دانشگاه تهران و سرپرست ازمایشگاه فناوریهای مغز در گفتگو با خبرنگار خبرآنی گفت: تاکنون محققان کشور و خارج از کشور موفق شده اند سیستم های مختلف ردیاب چشمی را با فناوریهای متفاوت طراحی کنند و بسازند که اکنون در حال استفاده هستند.
وی با بیان اینکه هر یک از این سیستم ها کاربردهای مختلفی دارند، گفت: این ردیاب چشمی کاربردهای زیادی دارد که در تحقیقات و صنعت می توان از آن بهره مند شد.
سرپرست ازمایشگاه فناوریهای مغز گفت:حرکت چشم یکی از مهم ترین پاسخ های رفتاری است که مغز تولید می کند و از آن می توان جهت ردیابی توجه مکانی انسان استفاده کرد.
وی با اشاره به کاربرد دستگاه ردیاب چشمی افزود: ازجمله کاربردهای این دستگاه می توان به استفاده در تبلیغات و بازرگانی و حوزه نورومارکتیگ اشاره کرد.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی هوش مصنوعی دانشگاه تهران گفت: ما نیز توانستیم ردیاب چشمی را به تولید برسانیم که از کیفیت بهتری نسبت به نمونه های موجود برخوردار است
وی گفت: دستگاه طراحی شده دارای دقت مکانی کمتر از یک درجه بینایی و دقت زمانی پانصد هرتز است که در آزمایشگاه فناوری های مغز پژوهشکده فناوری همگرا دانشگاه تهران مورد استفاده قرار می گیرد.