به گفته دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران واحدهای تولیدی ظرفیت خالی دارند و در سال جاری با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه و کاهش قدرت خرید مردم این صنعت ۳۰ تا ۴۰ درصد بازار خود را از دست داده است.
جمشید مغازهای در گفتوگو با خبرآنی، با بیان اینکه قیمت شیرینی و شکلات اخیرا افزایش نداشته، گفت: تقاضا هم متناسب با نقدینگی و قدرت خرید مردم نسبت به سالهای گذشته کوچکتر شده است.
وی افزود: تولیدکنندگان با این مشکل مواجه هستند که اگر قیمت را افزایش دهند، مشتریها هم کمتر میشود. اما قیمتها نسبت به سال قبل، به دلیل برداشته شدن ارز ترجیحی و افزایش قیمت شکر، روغن، آرد و غیره افزایش داشته است.
به گفته دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات واحدهای تولیدی ظرفیت خالی دارند و فقط بر اساس سفارش تولید میکنند. در سال جاری با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه و کاهش قدرت خرید مردم این صنعت ۳۰ تا ۴۰ درصد بازار خود را از دست داده است.
وی با بیان اینکه صادرات هم مشکلات خاص خود را دارد، مشکلات تامین مواد اولیه، تحریم، بخشنامههای جدید برای بازگشت ارز حاصل از صادرات و غیره را از جمله مشکلات مربوط به صادرات عنوان کرد.
انتهای پیام