مجری طرح "طراحی و ساخت دستگاه تولیدکننده واکسن کرونا" بر ضرورت ادامه داشتن حمایتها از طرحهای منتخبین رقابت علمی کنز تاکید کرد.
به گزارش خبرآنی، سید علی موسوی شایق، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مرکز تحقیقات ارتوپدی و واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان قائم، منتخب حوزه سلامت دومین دوره رقابت علمی کنز برای اثر "طراحی و ساخت دستگاه تولیدکننده واکسن Covid-۱۹ در مقیاس آزمایشگاهی و صنعتی بر پایه تکنولوژی میکروفلوییدیک"، است.
برای اجرای این پروژه از تمام زیرساختهای دانشگاهی استفاده و تلاش شده تا آزمایشگاه تخصصی در این زمینه راهاندازی شود. این آزمایشگاه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاسیس و آزمایشگاهی در بیمارستان قائم این دانشگاه تاسیس شد.
پس از همه گیری ویروس کرونا، نیاز به ساخت دستگاههای تولید واکسن کرونا جهت تولید صنعتی و تحقیقات آزمایشگاهی در شرکتهای دانش بنیان شناسایی شد که این تجهیزات در ایران وجود نداشت. پس از انجام امکانسنجی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، تجهیزات در قالب ۲ دستگاه تحت نظر سیدعلی موسوی شایق طراحی و ساخته شد.
سیدعلی موسوی شایق، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتوگو با خبرآنی، سطح برگزاری رقابت علمی کنز را خوب توصیف کرد و افزود: رقابت علمی کنز یک رقابت جدی و حرفهای است که شبکهای از فناوران در آن شرکت میکنند و شناسایی میشوند.
موسوی با تاکید بر ضرورت حمایت از برگزیدگان این رویداد بین المللی علمی، اظهار کرد: ضروری است بعد از رقابت همچنان حمایتها و پشتیبانیها از منتخبین رقابت ادامه یابد. اکنون نیز از ارائه حمایت صحبتهایی شده، ولی تاکنون جدی نبوده است، ضمن آنکه لازم است طرحهای فناورانه ارائه شده در این رقابت به جامعه معرفی شوند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ارتقای علمی شرکت کنندگان در رقابت کنز را از ویژگیهای مهم این رقابت دانست و اضافه کرد: این گونه رقابتهای علمی باید برگزار شوند تا سطح علمی افراد سنجیده شود.
به گزارش خبرآنی، KANS مخفف عبارت انگلیسی Knowledge Application and Notion for Society به معنی کاربرد دانش و ایده برای جامعه است. هدف این رقابت ارائه راه حلهای مبتنی بر علم برای مسائل پیش روی جوامع بشری است که توسط دانشمندان جوان، دانشجویان و اساتید (زیر ۴۵ سال) در سراسر کشورهای اسلامی و مسلمانان سایر کشورها ارائه میشود.
در این رقابت بینالمللی، شرکتکنندگان راه حلهای خود را در حوزههای اعلام شده بصورت عام یا به صورت اختصاصی برای چالشهای اعلام شده توسط پاویونهای ملی و بینالمللی، در قالب یک فیلم ۳ تا ۵ دقیقهای ارائه میدهند.
اولین دوره رقابت علمی کنز در سال ۱۳۹۷ و در ۵ حوزه سلامت، انرژی، اقتصاد، آب و محیط زیست و فناوری اطلاعات و دومین دوره اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۶ حوزه شامل آب، محیط زیست و انرژی، سلامت و تجهیزات پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، اقتصاد بانکداری و تامین مالی، حمل و نقل و یک حوزه ویژه برای سال ۱۴۰۰، یعنی حوزه معدن و صنایع معدن برگزار شد.
فراخوان سومین دوره رقابت علمی کنز ۷ آبان منتشر شد و علاقهمندان تا ۱۵ آذر وقت داشتند آثار خود را در قالب یک فایل تصویری سه تا پنج دقیقهای از راه حل ابتکاری و علمی خود برای رفع مسائل مهم جهان اسلام به نشانی kans.mstfdn.org ارسال کنند.
انتهای پیام