خبرآنی/کرمان اعضاء فائو (سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد) به منظور بررسی روشهای مقابله با آفت سوسک سرخرطومی حنایی و وضعیت موجود، به استان کرمان سفر کردند.
دکتر موحدخواه مدیر تدوین ضوابط قرنطینه سازمان حفظ نباتات کشور در بدو ورود به کرمان در این رابطه اظهار کرد: در صورت نیاز به اصلاح این وضعیت، پروتکل های مختلف از طرف سازمان فائو اعلام می شود و امیدواریم مسیر دریافت بعضی از موارد مقابله نیز هموار شود.
محمد خیراندیش رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان نیز در جریان سفر کارشناسان فائو به استان گفت: بهترین راه کنترل آفت خطرناک سوسک سرخرطومی حنایی، تلاش مردم جهت یادگیری پایش، مقابله و اعلام سریع باغات آلودهشده به مدیریت جهاد کشاورزی جهت اعزام کارشناسان متخصص برای راهنمایی می باشد.
به گزارش خبرآنی و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان کرمان، وی افزود: متاسفانه این آفت خیلی خطرناک است و درخت را نابود میکند.
خیراندیش با اشاره به اینکه مشکل این آفت این است که آلودگی به راحتی قابل تشخیص نیست، بیان کرد: همت باغداران در پایش و تیمار درختان و همراهی با کارشناسان جهاد کشاورزی قابل تقدیر است.
همچنین خانم جلیلی مقدم مدیرکل میوههای گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در بازدید کارشناسان فائو از باغات خسارت دیده از آفت سوسک سرخطومی حنایی گفت: اولین گام برای مقابله، پیشگیری از ورود آفت به باغات با استفاده از نهال سالم، اصیل و استاندارد است.
وی افزود: باغداران باید حساس باشند و از جابه جایی پاجوش مشکوک خودداری کرده و از خریداری پاجوش از شهرستانهایی که آلوده هستند حتماً پرهیز کنند.
جلیلی مقدم بیان کرد: اصلاح و احیاء باغات نظیر هرس و تغذیه به موقع و به اندازه در کنترل آفت سوسک سرخرطومی تاثیرگذار است.
انتهای پیام