دادگاه فدرال عراق با صدور حکمی عراق تمدید فعالیت پارلمان اقلیم کردستان این کشور را غیر قانونی اعلام کرد.
به گزارش خبرآنی، به نقل از خبرگزاری المعلومه، دادگاه فدرال عراق با برگزاری جلسهای به ریاست جاسم محمد عبود، رئیس این دادگاه شکایت علیه تمدید فعالیت پارلمان اقلیم کردستان را مورد بررسی قرار داد.
دادگاه فدرال عراق در حکمی تمدید فعالیت پارلمان اقلیم کردستان عراق را غیر قانونی دانست.
پارلمان اقلیم کردستان عراق در جلسه ماه اکتبر تمدید دوره کنونی برای بیش از یک سال را تصویب کرد. این اقدام بعد از شکست درباره برگزاری انتخابات اقلیم کردستان در موعد مشخص صورت گرفت.
این تصمیم با وجود مخالفتهای برخی طرفها اتخاذ شد و درپی آن ۱۲ عضو پارلمان اقلیم کردستان عراق از فراکسیونهای عدالت، فراکسیون تغییر و فراکسیون جنبش نسل جدید و نمایندگان مستقل در اعتراض به تمدید دوره کنونی پارلمان استعفا کردند.
فراکسیون حزب دموکرات، اتحادیه میهنی و جنبش تغییر، اول اکتبر درخواست رسمی را به ریاست پارلمان برای تمدید دوره پارلمان داده بودند.
انتهای پیام