زمین مورد نیاز برای کارخانه زباله سوز آمل پیدا نکردیم

خبرآنی/مازندران فرماندارویژه شهرستان آمل با اشاره به اینکه محل دپوی زباله عمارت دراین شهرستان به یک چالش مهم زیستی محیطی تبدیل شده است، گفت: متاسفانه نتوانستیم دراین مدت زمین مورد نیازبرای ساخت کارخانه زباله سوز در آمل را تهیه و دراختیار سرمایه‌گذاران قراردهیم.

سید عباس موسوی، دیشب درجمع خبرنگاران شهرستان آمل درمحل فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: بیش از سه دهه زباله شهرستان آمل وچند شهرستان همجوار در منطقه عمارت در۳۰ کیلومتری بیرون از شهر درمسیرجاده هراز دپو و دفن می‌شود که با وجود محدودیت برای انتقال زباله‌های شهرستان‌های همجوار، با این وجود این منطقه از حدود ۵ سال گذشته دیگرگنجایش زباله‌های شهرستان را ندارد.

وی با اشاره به اینکه برای جابه‌جایی زباله عمارت به علت پیدا نشدن زمین جایگزین ازجمله " منال" در حد فاصل بخش بلده، گزینه‌های معرفی شده نیز بنا به دلایل مختلف زیست محیطی، منابع طبیعی و حقوقی رد شد، تصریح کرد: با شرایط موجود و با فعال شدن میزتخصصی پسماند با حضور فعالان زیست محیطی شهرستان به دنبال عملیاتی کردن استراتژی کاهش تولید زباله درسطح شهرستان هستیم.

فرماندار ویژه آمل، با اشاره به اینکه برطرف شدن معضل زباله این شهرستان در۳۰ سال گذشته به طول انجامید وهمچنان پابرجاست، اضافه کرد: اینکه بخواهیم الان اعلام کنیم این مشکل یک ساله برطرف می‌شود، غیرممکن وشدنی نیست و به همین خاطر همزمان طرح کاهش تولید زباله را به طور جدی پیگیرهستیم و در دو ماه گذشته نتایج آن رضایت بخش بوده است.

جذب۱۲۸ میلیارد تومان اعتبار سفر رئیس جمهوری

حسینی همچنین با اشاره به اینکه ازمجموع اعتبار ۶۱۶ میلیارد تومانی اعتبار سفر رئیس جمهوری در اسفندماه سال گذشته به مازندران به شهرستان آمل، تاکنون کمتر از ۱۲۸ میلیارد تومان درمرحله تخصیص قرار دارد، گفت: امسال حدود ۶۲ میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی شهرستان به غیراز طرح‌هایی که اعتبار استانی و ملی دارند، هزینه شده است.

وی افزود: این میزان اعتبار برای سال ۱۴۰۲ حدود ۱۰۹ میلیارد تومان در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان آمل پیش‌بینی شده است.

وی اضافه کرد: برای مدیریت طرح‌های عمرانی درسطح شهرستان آمل، نگاه ویژه‌ای به روستاها به عنوان محور توسعه خواهد شد و به همین منظور از هر روستا درهر بخش ۵ روستا و درمجموع حدود ۲۵ روستا در ۵ بخش درشهرستان آمل انتخاب شدند.

عقب ماندگی جدی در ورزش

فرماندار آمل، در بخش دیگری با اذعان اینکه عقب ماندگی جدی در حوزه ورزش شهرستان وجود دارد، تصریح کرد: متاسفانه نکته تاریک این بخش واگذاری‌های غیرمسئولانه اماکن ورزشی درسطح شهرستان آمل است که باید به‌طورجدی و با کمک همه دلسوزان این بخش جلوگیری شود.

حسینی همچنین با اشاره به اینکه درپی سفرهفته گذشته وزیر ورزش و جوانان به آمل و بازدید از ورزشگاه شهید چمران، قول تجهیز نور و بخش‌های باقی مانده آن داده شده است، گفت: سالن ورزشی روستای " هارون کلا" که پس از افتتاح دارای نواقصی بوده با قول مدیرکل ورزش و جوانان درمدت کوتاهی برطرف خواهد شد.

سرمایه‌گذاری ۶هزار میلیارد تومانی

فرماندار آمل دربخش دیگری با اشاره به اینکه در حوزه فعالیت‌های اقتصادی با اهمیت دادن به شرکت‌های دانش‌بنیان، شرایط خوبی در این بخش درشهرستان شکل گرفته و سفرهیات تجاری و اقتصادی روسیه به شهرستان درهمین راستا بوده و توافق‌های خوبی نیزشکل گرفته است، گفت: در این بخش به دنبال فراهم کردن زیرساخت‌ها هستیم.

حسینی درخصوص پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در شهرستان آمل از ابتدای امسال تاکنون گفت: بانک‌های آمل تاکنون حدود ۱۵هزار و۹۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زا پرداخت کردند که با اعلام سامانه رصد برای ۳ هزار و۸۲۷ نفر امسال دراین شهرستان شغل ایجاد شد.

وی اضافه کرد: در این مدت در قالب صدور ۲۶۲ مجوز به ارزش ۶هزارمیلیارد تومان سرمایه‌گذاری در شهرستان آمل صورت گرفته است.

فرماندار آمل با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۸۰ درصد کل صادرات مازندران امسال از طریق واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان انجام شده است، گفت: کالاهای صادر شده از گمرکات آمل و مبادی دیگر از نظر ارزش پولی حدود ۵ درصد افزایش، اما از نظر وزنی حدود ۲۰ درصد کاهش داشته است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.