به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از وزارت بهداشت، دکتر یونس پناهی با اعلام این خبر تاکید کرد: نشستهای همتایابی تجاری از جمله برنامه های جانبی هفتمین فن بازار ملی سلامت بود که با هدف جذب سرمایه برای تجاریسازی محصولات فناورانه حوزه سلامت و کوتاه ساختن مسیر ارتباط دانشگاه با صنعت در این رویداد برگزار شد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه ۲۰ نشست همتایابی تجاری در این دوره از فن بازار ملی سلامت برگزار شد، اظهار داشت: در این نشست ها فناوران و مجموعه های سرمایه گذار با به اشتراک گذاری تجربیات خود در جذب سرمایه به بحث و تبادل نظر پرداختند و نتیجه آن نیز به امضای چهار قرارداد قطعی به مبلغ ۲۲ میلیارد و ۱۹۵ میلیون تومان و انعقاد ۹ قرارداد سرمایه گذاری منجر شد.
وی همینطور در خصوص موانع جذب سرمایه نیز اشاره کرد و گفت: پایین بودن سطح آمادگی فناوری TRL محصولات، کامل نبودن تیم فناور، آشنا نبودن فناور با فرآیند و انواع جذب سرمایه و همچنین نحوه ارائه محصول به سرمایه گذار و همچنین ریسک پذیری پایین سرمایه گذاران همه می تواند مانع جذب سرمایه توسط واحد فناور شود.
پناهی افزود: باید برای توسعه زنجیره تولید و تسهیل روند ارتباط میان دانشگاه، صنعت و جامعه این موانع را با استفاده از راهکارهای اصولی رفع کرد.
هفتمین فن بازار ملی سلامت به همت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت دی ماه سال جاری با ارائه ۸۴۰ محصول فناورانه در قالب ۷۸ غرفه از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.