ثبت چندین دستاورد علمی در حوزه فراورده های زنبور عسل

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، به عنوان اولین مجموعه تولیدی کشور در حوزه عرضه انواع عسل‌ با رتبه‌های «غذایی»، «دارویی-غذایی» و «دارویی»، موفق به ثبت چندین دستاورد علمی در زمینه فرآورده‌های زنبور عسل شد.

ثبت اختراع و کسب دانش فرایند تولید مکمل گرده گل زنبور عسل (دارای شناسنامه اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی) و همچنین ثبت اختراع دانش فنی رتبه‌بندی و تولید عسل دارویی-درمانی (دارای اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی)، دو نمونه از موفقیت‌های این واحد دانش‌بنیان در چرخۀ صنعتی کشور است که توانسته مجوز آنها را از سازمان غذا و دارو کسب و اخذ کند.

در ادامۀ فعالیت‌های این مجموعۀ دانش‌بنیان در عرصۀ صنعت و اقتصاد کشور، در حوزه تدوین و نگارش قوانین و استانداردهای ملی و بین‌المللی در زمینه فرآورده‌های زنبور عسل نیز دستاوردهای متعدد و متنوعی را کسب کرده و قرار است مرکز تحقیقات فرآورده‌های زنبور عسل را در دانشگاه شهید بهشتی راه اندازی کند.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.