فراخوان سه جانبه ای با هدف کمک به حل مسائل واقعی و اولویتدار بخش کشاورزی، اجرای پروژههای تحقیقی و ترویجی و توسعهای کاربردی ماموریتگرای دارای برونداد قابل ترویج منتشر شد و طی آن قرار است از فناوری های تولیدشده حمایت شود.
به گزارش خبرآنی، فراخوان مشترکی بین سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری(عتف) و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) به منظور مشارکت مؤثر دانشآموختگان دوره دکترای تخصصی در ترویج دانش و فناوری و توسعه نوآوری در حوزه اولویتهای تحقیقاتی کشاورزی منتشر شد.
هدف از این فراخوان کمک به حل مسائل واقعی و اولویتدار بخش کشاورزی، اجرای پروژههای تحقیقی، ترویجی و توسعهای کاربردی ماموریتگرای دارای برونداد قابل ترویج و همچنین توسعه توانمندیها و تجربهاندوزی دانشآموختگان برای انجام پژوهشهای کاربردی و توسعهای مورد نیاز بخش کشاورزی است.
این فراخوان به صورت سه جانبه از سوی صندوق، "تات" و "عتف" مورد حمایت قرار خواهد گرفت و علاقه مندان برای مشارکت در این فراخوان از ۱۵ دی تا ۱۵ بهمن ماه جاری فرصت دارند تا پیشنهادات خود را ارسال کنند.
بر اساس این فراخوان، دوره پسادکترا (Postdoc)؛ دوره پژوهشی با برنامه مدون است که دانشآموختگان دارای درجه دکتری تخصصی از دانشگاهها و مراکز آموزشی معتبر مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به طور تمام وقت با زمان معین یک سال (بنا به تشخیص کمیته ارزیابی قابل تمدید)، برای مشارکت در اجرای پروژههای تحقیقی، ترویجی، توسعهای تقاضامحور و ارتقای مهارتهای تخصصی میدانی تحت نظر عضو هیات علمی میزبان برگزار میشود.
به نقل از روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF)، مروج پژوهشگر پسادکترا؛ فردی است با مدرک دکترای تخصصی در یکی از رشتههای کشاورزی و منابع طبیعی از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که بر اساس اولویتهای مشخصشده در این فراخوان پروپوزال پژوهشی خود را ارائه میکند و در صورت تایید عضو هیات علمی میزبان و سپس تایید کمیته علمی فنی مؤسسه ذیربط و کمیته تخصصی صندوق حمایت از پژوهشگران دوره پسادکترا را در مؤسسه و یا مرکز میگذراند.
عضو هیات علمی میزبان؛ منظور عضو هیئت علمی شاغل در سازمان و یا مؤسسه است که با رعایت ضوابط مقررات در این آییننامه، نسبت به پذیرش «مروج پژوهشگر پسادکترا» اقدام میکند و مسئولیت به کارگیری، هدایت و نظارت بر فعالیتهای پژوهشی، فناوری، آموزشی و ترویجی و تایید عملکرد وی را بر عهده دارد.
انتهای پیام