به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر حمیدرضا بنفشه با اعلام این خبر افزود: هدف از برگزاری هفتمین فن بازار ملی سلامت، ارائه محصولات فناورانه و عرضه دستاوردهای حوزه پژوهش و فناوری است.
وی با بیان این مطلب که ۸۴۰ محصول فناورانه سلامت محور با تلاش دانشگاه های علوم پزشکی کشور و نهادهای فعال در هفتمین فن بازار ملی سلامت ارائه شده است، افزود: در این رویداد، ۷۸ غرفه در زمینه تولید دارو، تجهیزات پزشکی، کیت های تشخیصی و شبیه سازهای پزشکی برپا بود.
بنفشه گفت: در کنار نمایشگاه، نشست همتایابی تجاری با حضور نمایندگان صندوق های پژوهش و فناوری، سازمان های سرمایه گذار و کارفرما، فناوران و تولید کنندگان محصولات دانش بنیان برگزار و ۳ قرارداد سرمایه گذاری برای پنج محصول در حوزه تولید دارو، تجهیزات پزشکی و غذاهای فرا سودمند (غذاهای غنی شده برای درمان بیماری ها) منعقد شدند.
سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری مسابقه دانشجویی در هفتمین رویداد فن بازار ملی سلامت، خاطرنشان کرد: نشست هم اندیشی معاونان تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس سازمان غذا و دارو به منظور رفع موانع مجوزهای تولید محصولات دانش بنیان دراین رویداد برگزار شد.
وی ترویج و آموزش فرهنگ کارآفرینی و فناوری را از دیگر اهداف این فن بازار معرفی کرد و افزود: در این برنامه، سه پنل تخصصی با موضوع فناوری های نوین پزشکی، مالکیت فکری در حوزه سلامت و حکمرانی موثر در حوزه فناوری های سلامت با هدف رفع موانع توسعه فناوری ارائه شد.
به گفته وی، اقتدار و مرجعیت علمی، مبارزه با تحریم ها و صرفه جویی ارزی و اقتصادی از مزایای توسعه فناوری و حمایت از تولید محصولات سلامت محور است.
سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت اضافه کرد: در برنامه اختتامیه هفتمین رویداد فن بازار سلامت از دانشگاه های علوم پزشکی برتر، برگزیدگان مسابقه دانشجویی، صندوق های پژوهش فناوری فعال وسازمان های حامی در راستای تجاری سازی محصولات دانش بنیان تقدیر شد.
هفتمین رویداد فن بازار ملی سلامت در روزهای ۱۱ تا ۱۲ دی ۱۴۰۱ در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.