به دنبال پیگیری مطالبات قطعه سازان استان مرکزی هستیم

خبرآنی/مرکزی مدیرکل سازمان صمت استان مرکزی گفت: فردا مطالبات قطعه سازان از خودروسازان را پیگیری می کنیم.

علی جودکی هفتم دیماه ۱۴۰۱ در جریان افتتاح نمایشگاه خودرو در اراک که با حضور مدیران عامل گروه صنعتی ایران خودرو برگزار شد در گفت و گو با خبرآنی، اظهار کرد: نمایشگاه خودرو از ششم تا نهم دیماه در اراک در فضای به وسعت ۵ هزار مترمربع و با حضور ۵۰ شرکت فعال است و استان های آذربایجان شرقی، اصفهان و تهران به عنوان قطب های تولید قطعات خودرو در نمایشگاه شرکت کرده اند.

وی در خصوص کیفیت نمایشگاه بیان کرد: کیفیت این نمایشگاه در مقابل نمایشگاه هایی که تاکنون برگزار شده است، مطلوب است، البته این نمایشگاه مطلوب ما نیست اما یک سطح از نمایشگاه های قبل بالاتر است.

جودکی یکی از دلایلی که هنوز این نمایشگاه به مطلوبیت لازم نرسیده است را بی کیفیت بودن نمایشگاه های قبل و تاثیر منفی آن بر ذهنیت شرکت ها نسبت به این نمایشگاه دانست و افزود: در این دوره، پس از برگزاری، بسیاری از شرکت ها اعلام کردند که از عدم حضور در این نمایشگاه پشیمان هستند.

وی تصریح کرد: به دنبال ارتقای کیفیت هستیم، زمانی که اعلام می شود خودرو کیفیت ندارد، در ابتدای امر باید کیفیت قطعات را مورد بررسی قرار دهیم، هیچ خودروسازی در دنیا نیست که خودش قطعه تولید کند، بلکه قطعه توسط قطعه ساز تولید می شود و باید روند ارتقای کیفیت در این عرصه مدنظر قرار گیرد و مسلما با این ارتقا، کیفیت خودرو ارتقا می یابد.

مدیرکل سازمان صمت استان تاکید کرد: برگزاری چنین نمایشگاهی، امکان تبادل اطلاعات بین خودرو ساز و قطعه ساز را فراهم می‌کند و یکی از مزیت های این نمایشگاه امضای قرارداد بین خودروساز و قطعه ساز به شکل B to B است. قطعا در آینده وضعیت قطعه سازی بهتر می شود.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه تمامی قطعه سازان استان مرکزی حضور دارند، افزود: یکی از چالش های اصلی قطعه سازان، تامین موارد اولیه و تامین سرمایه در گردش است و یکی از اهداف دعوت از مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو به اراک، این است که  مطالبات قطعه سازان از خودروسازان به شکل ماده اولیه و نقدی گرفته شود تا بخشی از چالش ها رفع شود و فردا در جلسه ای این موارد مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.