به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، ایمنی همیشه یکی از موضوعات کلیدی حملونقل به خصوص در بخش بینشهری است و مدیران توجه ویژهای به این امر دارند. آمار بالای تلفات و سوانح جادهای، بازیگران این حوزه را بر لزوم استفاده از ابزارهای مختلف مانند سیستمهای نظارتی و آموزشی سوق داده است.
یکی از عوامل موثر در این سوانح، خطای انسانی و عدم مهارت راننده در هدایت وسایلنقلیه در شرایط مختلف جاده است.
برهمین اساس استفاده از فناوری سیستمهای شبیهساز، بهعنوان یک ابزار سنجشی برای ارزیابی میزان توانمندی رانندگان بهخصوص رانندگان وسایلنقلیه عمومی و سنگین بینشهری است که در شرایط مختلف نظیر بارندگی و مهآلودگی و پایش رفتار و عملکرد راننده و همچنین ابزار کمکآموزشی برای افزایش مهارت رانندگی مورد استفاده قرار میگیرد.
در همین راستا، براساس نیازمندی سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور برای بهرهبرداری از این ابزار با هدف ارزیابی سالانه رانندگان وسایلنقلیه عمومی و سنگین و افزایش مهارت آنان؛ محصول شبیهساز رانندگی اتوبوس بینشهری توسط یک شرکت دانشبنیان فناور توسعه داده شده است.
ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، سازمان راهداری و حملونقل جادهای و یک شرکت تولید کننده شبیه ساز رانندگی تفاهم نامه ای در راستای توسعه مهارت رانندگان و ایمنی جادهها منعقد کردند.
این محصول با حمایت ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور توسعه داده خواهد شد.