خبرآنی/لرستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان گفت: ۱۰۵ نقطه پرحادثه در استان وجود دارد.
مرتضی شیروانی در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری لرستان و تجلیل از فعالان عرصه حمل و نقل و راهداری لرستان که ۲۷ آذرماه در محل این اداره کل برگزار شد، اظهار کرد: در ۲۶ آذر سال ۶۲ که کشور درگیر جنگ تحمیلی بود و از طرفی نیاز بود کالاهای کشتیها در بنادر تخلیه شوند، امام خمینی(ره) فرمان جهاد کامیونداران را صادر و کامیونداران به فرمان ایشان لبیک گفتند لذا در سال ۷۶، شورای عالی انقلاب فرهنگی این روز را با عنوان روز حمل و نقل، رانندگان و راهداری نامگذاری کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۲ هزار راننده دارای کارت هوشمند در استان فعالیت دارند، افزود: راهداران عمدتا در دوران دفاع مقدس و جبهه، سنگرساز بیسنگر بودند و در آن زمان در حوزه پشتیبانی جبهه، جابجایی رزمندگان و بازگشت اسرا در صحنه بودند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان با اشاره به اینکه عوامل راهداری در ایام نوروز، تعطیلات تابستان و اربعین در راستای تسهیل تردد ناوگان حمل و نقل، تلاش میکنند، اضافه کرد: روکش راهها، نگهداری راههای اصلی و فرعی و احداث روشنایی، از عمده فعالیتهای راهداری بوده کمااینکه در حال حاضر ۵۶۰ میلیارد تومان قرارداد منعقد شده که ۲۳۰ میلیارد آن اختصاص یافته است.
شیروانی اعتبارات راههای روستایی و سفر رئیس جمهور به لرستان را ۳۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد و با اشاره به اینکه احداث ۲۳۰ کیلومتر راه روستایی در دست اقدام بوده که ۱۷۱کیلومتر آن انجام شده است، خاطرنشان کرد: ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان در حوزه راه روستایی، رتبه اول کشور را کسب کرده است.
وی با بیان اینکه ۱۷ مجتمع خدمات رفاهی در حال مرمت و احداث است که دو باب آن مهرماه سال جاری به بهرهبرداری رسید، تصریح کرد: تعمیر و نگهداری ۳۸ راهدارخانه انجام و پروژه نصب دوربین ثبت تخلفات در آزادراه خرمزال با اعتبار ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در حال انجام است.
مدیرکل راهداری لرستان با بیان اینکه ۱۰۵ نقطه پرحادثه در استان وجود دارد که نیازمند اعتبارات ویژه است، ادامه داد: در سال جاری، سه میلیون و ۵۰۰ تن کالا و یک میلیون و ۴۰۰ هزار مسافر جابجا شده و این در حالی بوده که در ایام اربعین حسینی، ۴۴ هزار و ۵۰۰ زائر، توسط ناوگان جادهای لرستان جابجا شده است.
شیروانی اضافه کرد: در حوزه راه روستایی تلاش برای ایجاد راهها در مناطق محروم بوده به طوریکه راههای نقاط مرزی هر شهرستان در برنامه کاری راهداری قرار دارد که مصداق آن احداث محور سپیددشت به دورود است که علاوه بر حل مشکلات تردد، ظرفیتهای گردشگری این مسیر ازجمله آبشار بیشه را پوشش میدهد.
انتهای پیام