کاهش خاموشی‌های بوشهر به ۱۷۵ دقیقه در سال

خبرآنی/بوشهر مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: سال ۱۴۰۰ به ازای هر مشترک این استان به طور متوسط هزار دقیقه در سال خاموشی داده شد که این عدد در سال جاری به ۱۷۵ دقیقه رسیده است.

غلامرضا حشمتی سه‌شنبه ۲۲ آذر در نشست با خبرنگاران تعداد مشترکین برق استان بوشهر را ۵۲۰ هزار مشترک دانست و اظهار کرد: مشترکان برق این استان در بخش‌های مختلف خانگی، کشاورزی، اداری، صنعتی و تجاری ۱.۳ درصد کل مشترکین کشور را شامل می‌شوند.

وی با بیان اینکه حدود ۱۷ هزار کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف در استان بوشهر وجود دارد، اضافه کرد: این رقم معادل ۲ درصد شبکه‌های توزیع کشور است و بالغ بر ۱۹ هزار ترانسفورماتور پست و هوایی و سه درصد تجهیزات کشور معادل چهار هزار و ۵۰۰ مگاولت آمپر تجهیزات منصوبه ترانسفورماتور در سطح استان است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر تصریح کرد: در حالی که تعداد مشترکین این استان ۱.۳ درصد کشور است، سه درصد تجهیزات منصوبه ترانسفورماتور کشور در استان بوشهر قرار دارد و این نشان می‌دهد که شرایط آب و هوایی گرمسیری سبب افزایش مصرف و در نتیجه افزایش تجهیزات برای پاسخگویی به نیازها نصب شده است.

حشمتی ۸۰ درصد مصرف برق استان بوشهر را در بخش خانگی و ۲۰ درصد دیگر در سایر بخش‌ها دانست و عنوان کرد: ۱۴درصد مشترکین تجاری، یک درصد کشاورزی، یک درصد صنعتی و پنج درصد عمومی-اداری هستند، از حیث مصرف اما به استثنای صنایع جنوب استان که خود تولید کننده برق مورد نیازشان هستند، ۷۰ درصد مصرف مربوط به صنایع و چهار درصد صنعتی است.

وی با بیان اینکه در یکسال گذشته ۱۷ هزار مشترک جدید در استان بوشهر اضافه شده است، افزود: در طی این زمان حدود ۲۳۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف اضافه و ۵۰۰ دستگاه ترانسفورماتور و ترانس هوایی در راستای پاسخگویی به نیاز مشترکین به دارایی‌های استان نصب شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر عبور موفق و بدون خاموشی در تابستان سال جاری را از مهمترین دستاوردهای دولت سیزدهم دانست و بیان کرد: این مهم در شرایطی محقق شد که ۱۲ تا ۱۵ هزارمگاوات در تولید و مصرف برق کشور ناترازی وجود داشت. در این مدت حتی یک مورد خاموشی در بخش خانگی نداشتیم و این امر از دید بسیاری از کارشناسان غیرممکن بود.

حشمتی با اشاره به اینکه تابستان هر سال حدود ۶ درصد اضافه مصرف برق نسبت به سال قبل افزایش مصرف داشته‌ایم، ادامه داد: خوشبختانه در تابستان امسال علاوه بر اینکه اضافه مصرفی وجود نداشت بلکه سه درصد کاهش مصرف نسبت به تابستان سال قبل نیز اتفاق افتاد که این موضوع در نتیجه همراهی و همدلی مردم بوده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه درکنار توسعه بخش تولید به بخش مصرف و تقاضا نیز پرداخته شده است، اظهار کرد: در این زمینه در استان بوشهر نیز اقدامات خوبی را آغاز شده است؛ تاکنون ۱۲ هزار مشترک صنعتی، کشاورزی، اداری و تجاری به کنتور هوشمند تجهیز شدند و اکنون ۱۰۰درصد مشترکین دیماندی (بزرگ) کنتور هوشمند دارند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر با بیان اینکه کاهش زمان انرژی توزیع نشده(خاموشی) از اهداف ترسیم شده استراتژیک این شرکت در چشم انداز ۱۴۰۵ است، گفت:  سال ۱۴۰۰ به ازای هر مشترک به طور متوسط در استان بوشهر بالای هزار دقیقه خاموشی داده شده بود که این عدد در سال جاری به ۱۷۵ دقیقه رسیده است؛ در تلاش هستیم تا سال ۱۴۰۵ خاموشی‌های استان را به ۸۰ دقیقه در سال برسیم.

حشتمی با بیان اینکه عمده تعمیرات حوزه برق در شرایط بدون خاموشی انجام می‌گیرد، یادآور شد: از ابتدای اردیبهشت تا مهر به‌طور مداوم شست‌وشوی تجهیزات در ۹۰۰ کیلومتر مرز آبی هر ۱۵ روز یکبار به صورت خط گرم با آب مقطر انجام شده است که این اقدام نقش بسزایی در کاهش خاموشی‌ها داشته است.

وی با بیان اینکه برق رسانی به همه روستاهای بالای ۱۰خانوار استان بوشهر انجام شده است، خاطر نشان کرد: برق رسانی به ۲۸ آبادی در این استان به دلیل نداشتن کد انجام نشده است که در تلاش هستیم موانع قانونی را برطرف و به وسیله پنل‌های خورشیدی برق مورد نیاز را به آنها برسانیم و تا سال ۱۰۰ درصد روستاها صاحب برق شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر درخصوص ارائه پنل و مولدهای خورشیدی به عشایر این استان گفت: پارسال ۴۵۰ دستگاه مولد خورشیدی قابل حمل با هماهنگی امور عشایر استان بوشهر بین عشایر توزیع شد، امسال نیز در حال تهیه ۴۵۰ دستگاه مولد خورشیدی دیگر هستیم و تا قبل از دهه فجر این مولدها تهیه و بین این قشر به صورت رایگان توزیع خواهد شد.

حشتمی در خصوص برق رسانی به آب‌شیرین‌کن‌های استان بوشهر اظهار کرد: با توجه به ضرورت تامین آب از منابع داخلی استان و کاهش وابستگی، در ۲ سال گذشته اقدامات موثری صورت گرفته که مهمترین آب تامین برق آب‌شیرین‌کن ۳۵هزار متر مکعبی مپنا است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا
برچسب ها :

خاموشی بوشهر دقیقه

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.