همزمان با آغاز هفته پژوهشوفناوری دو نمایشگاه فناوری برگزار میشود و طی آن آخرین دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان عرضه میشود.
به گزارش خبرآنی، دهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایرانساخت از امروز شنبه، ۱۹ آذرماه با حضور ۲۹۶ شرکت و ۹ هزار محصول در نمایشگاه بینالمللی آغاز به کار کرد. این در حالی است که این شرکتها تاکنون زمینه اشتغال حدود ۷ هزار نفر از دانش آموختگان دانشگاهها را فراهم آوردهاند.
بر اساس برنامهریزیهای معاونت علمی، مراکز علمی و پژوهشی دولتی به منظور خرید تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران مشمول حمایتهای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان خواهند شد. این حمایتها بر اساس سطحبندی فناوریها خواهد بود. محصولات سطح اول مشمول حمایت ۴۰ درصدی، سطح دوم مشمول حمایت ۲۵ درصدی و سطح سوم مشمول حمایت ۱۰ درصدی معاونت علمی خواهند شد.
از مجموع فناوریهای ارائه شده، حدود ۵۰۰ محصول در سطح یک فناوری قرار دارند.
تسهیلات لیزینگ ۸ تا ۱۰ درصدی برای خریداران بخش خصوصی شرکتهای دانشبنیان از دیگر حمایتهای معاونت علمی است. این حمایت مالی از سوی خط اعتباری ۲۰ میلیارد تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی از طریق صندوق توسعه فناوری نانو تامین میشود.
اعطای جایزه طراحی ایران
دومین دوره جایزه طراحی ایران از دیگر برنامههای این نمایشگاه است. این جایزه در زمینه طراحی صنعتی در حوزههای "تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی"، "آموزش، ورزش و سرگرمی"، "صنایع دستی و بستهبندی"، "طراحی فضای نوآوری و فناوری" و "ماشینآلات و تجهیزات کامپیوتری" است.
در این رویداد از ۳ ایده برتر شرکتهای دانشبنیان تقدیر میشود.
رونمایی از ۱۲ محصول دانشبنیان از دیگر برنامههای این نمایشگاه است.
بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار
بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار همزمان با دهمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاه آغاز به کار میکند و به مدت یک هفته ادامه دارد.
در این رویداد ۲۷ دانشگاه، ۳۴ پارک علم و فناوری، ۱۳ پژوهشگاه و ۶ مرکز رشد حضور دارند.
در این نمایشگاه از ۳۰ فناوری منتخب در نمایشگاه بیست و سوم دستاوردهای فناوری رونمایی میشود. برای انتخاب این محصولات سامانه "تک هاب" راهاندازی شد و در آن دستاوردهایی که قرار است در نمایشگاه عرضه شوند، بارگذاری شد. این سامانه یک زنجیره کامل از ایده تا بازار است، چرا که در آن علاوه بر فناوران، سرمایهگذاران نیز حضور دارند.
اولین دوره بینالمللی تستا (نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی) با هدف استفاده از ظرفیت دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارکها و شرکتهای دانشبنیان در رفع نیازهای پژوهش و فناوری نیز در حاشیه این نمایشگاه برگزار میشود و طی آن هیاتهایی از ۵ کشور در تستا حضور مییابند.
کشورهای ونزوئلا، ارمنستان، ازبکستان، عراق و افغانستان در تستا حضور خواهند یافت و نیازهای فناورانه خود را در حضور شرکتهای دانشبنیان و دانشگاهها مطرح میکنند.
انتهای پیام