ثبت اختراع در پایگاههای معتبر متناسب با بازارهای صادراتی

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، با توجه به رشد روزافزون فناوری‌ها و نقش گسترده آن در توسعه و پیشرفت، اختراع بعنوان ابزاری کلیدی در اقتصاد به شدت رقابتی امروز، نقش به‌سزایی در توسعه بازارها و تقویت اکوسیستم‌های نوآوری داشته است.

کانون پتنت ایران در قالب برنامه جامع حمایتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در حوزه حمایت و ثبت اختراع فعالیت می‌کند و در حال حاضرحمایت از ثبت اختراع‌های باکیفیت در مراجع معتبر خارجی و زمینه‌سازی تجاری‌سازی دستاوردهای نوآورانه و مبتنی بر اختراع از جمله ماموریت‌های کلیدی این کانون به شمار می‌رود.

توسعه ثبت اختراعات داخلی و بین‌المللی

فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری، از جمله شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، شرکت‌های بزرگ و مبتنی بر فناوری، مخترعان و فعالان حوزه فناوری و نوآوری از جمله مخاطبان کانون پتنت ایران هستند که هریک متناسب با آیین‌نامه‌های کانون، مشمول دریافت حمایت در راستای ثبت اختراعات در پایگاه‌های خارجی هستند.

رشد و توسعه اختراعات و نوآوری‌های ثبت شده

با توجه به این که صاحبان اختراع، نوآوری و محصولات فناورانه و نوآورانه، از ذی نفعان ثبت اختراع و پتنت به شمار می‌روند، درخواست‌های زیادی به کانون پتنت می‌رسد به طوری که تا کنون بیش از ۲۷۱۳ مجموع درخواست های ارسال شده به کانون بوده است و از این میان ۴۶۵ درخواست در مرحله ارزیابی محتوایی تایید شده اند. این ارزیابی‌ها بر اساس ارزیابی‌های مشخص و معیارهای تعیین شده برای ارزش‌گذاری بر روی درخواست‌ها مبتنی بر استانداردهای ملی و بین‌المللی صورت می‌گیرد.

کمک به ثبت بین المللی درخواست‌ها

بخشی از اختراعات و پتنت‌ها در مرحله بین‌المللی ارائه می‌شود. کانون پتنت ایران در قالب برنامه حمایتی معاونت علمی، از ثبت این اختراع‌ها در ابعاد بین‌المللی حمایت می‌کند. تا کنون تعداد تقاضانامه‌های فایل شده در ادارات ثبت اختراع خارجی معتبر به ۳۹۵ رسیده است.

همچنین بیش از ۲۶۵ تقاضانامه‌ تحت معاهده PCT به ثبت رسیده است و تعداد اختراعات گرنت شده در ادارات ثبت خارجی معتبر به بیش از ۱۸۰ رسیده است

کانون پتنت ایران با ارائه اولویت‌ها و نیازهای کشور در حوزه مالکیت فکری، زیرساخت‌های لازم برای ارائه کیفی خدمات این حوزه را فراهم می‌کند. این کانون در قالب ارائه خدمات تخصصی مالکیت فکری و اتخاذ رویکردهای فعالانه، سعی در پوشش نیازهای کشور در این زمینه را داشته است.

نگارش، آماده‌سازی و ثبت تقاضانامه‌های اختراع در پایگاه‌های معتبر متناسب با بازارهای صادراتی و برنامه‌های توسعه‌ای شرکت‌ها و کسب‌وکارها، ثبت تحت معاهده PCT، آموزش، طراحی و ارائه مشاوره و خدمات تخصصی در حوزه تجاری- مالکیت فکری و حمایت از تجاری‌سازی دستاوردهای نوآورانه از جمله برنامه‌های جاری کانون پتنت ایران است.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.