برگزاری انتخابات پارلمانی در نپال

همزمان با آغاز انتخابات پارلمانی در نپال که تعداد اندکی انتظار دارند تغییرات اساسی ایجاد کند یا دولتی بر سر کار بیاورد که بتواند اقتصاد را فورا احیا کند، مردان و زنان نپالی امروز (یکشنبه) در صف‌های طولانی حوزه‌های رای‌گیری ایستاده‌اند.

به گزارش خبرآنی، به نقل از خبرگزاری رویترز، راجش کومار سوبدی، یک کارمند ۵۲ ساله گفت: من به خاطر توسعه اقتصادی، تضمین امنیت شغلی، غذا، پوشاک، آموزش و خدمات بهداشتی و درمانی در این انتخابات شرکت کردم.

این انتخابات ائتلاف حاکم حزب "کنگره نپال" به رهبری شر بهادر دوبا، نخست وزیر این کشور و برخی از شورشیان مائوئیست سابق را در مقابل حزب کمونیست نپال (مارکسیست-لنینیست متحد) قرار می‌دهد.

هیچ نظرسنجی پیش از انتخابات برگزار نشده است اما تحلیل‌گران سیاسی انتظار دارند ائتلاف حاکم قدرت را حفظ کند.

کمیسیون انتخابات نپال اعلام کرد، حوزه‌های رای‌گیری ساعت ۱۷ به وقت محلی تعطیل می‌شوند و اعلام نتایج نهایی دو هفته طول خواهد کشید.

پراکاش تاپا ۲۵ ساله، یکی دیگر از رای‌دهندگان گفت: برای رشد اقتصادی سریع‌تر، ما به ثبات سیاسی و دولتی نیاز داریم که امنیت را برای سرمایه‌گذاران تضمین کند.

حدود ۱۸ میلیون نفر برای شرکت در این انتخابات برای تعیین سرنوشت یک پارلمان ۲۷۵ عضوی و ۵۵۰ عضو هفت شورای محلی واجد شرایط هستند.

دولت امروز را که در نپال روز کاری است، تعطیل اعلام کرده است.

ثابت شده که برقراری ثبات سیاسی در این کشور فقیر که بین چین و هند واقع شده، امری بسیار دشوار است و همین امر بسیاری از سرمایه‌گذاران را برای فعالیت در این کشور سرخورده و ناامید کرده است. نپال از زمان سقوط پادشاهی ۲۳۹ ساله‌اش در سال ۲۰۰۸ میلادی، تاکنون شاهد روی کار آمدن ۱۰ دولت بوده است.

احزاب سیاسی در جریان کمپین‌های انتخاباتی متعهد کاهش قیمت‌ها، ایجاد شغل و تقویت اقتصاد شده‌اند.

چندین تن از نامزدهای مستقل و جوان از جمله متخصصان پزشکی و فناوری اطلاعات رهبران قدیمی حزب را به چالش می‌کشند به این امید که تلاش‌ آنها منجر به تغییرات اساسی و مفید برای ملت شود.

تاپا، یکی دیگر از رای‌دهندگان گفت: رهبران قدیمی حزب باید پس از این انتخابات سبک عملکرد خود را تغییر دهند.

کمیسیون انتخابات از رای‌دهندگان خواسته آرای محرمانه خود را بدون ترس از تهدید و ارعاب به صندوق‌ها بیندازند.

دینش تاپالیا، رئیس کمیسیون انتخابات نپال گفت: رای‌ دادن نه تنها حق مردم بلکه وظیفه آنها برای انتخاب نمایندگان از طریق رای‌گیری محرمانه است.

تحلیل‌گران گفتند، دولت جدید با چالش احیای اقتصاد و کاهش قیمت‌های بالا رو به روست.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.