یک شرکت دانشبنیان با دریافت تسهیلات از صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن و تامین بخشی از هزینههای تولید، موفق به بومیسازی دانش فنی و تولید بهبوددهنده ژلی فرآوردههای آردی شد.
به گزارش خبرآنی، مهدی داودی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، گفت: ما با تحقیق و توسعه بر روی انواع محصولات آردی تولیدی درجهان به ویژه نان برمبنای فرمولها و دانش فنی انحصاری خود، موفق به تولید بهبوددهنده ویژه نان و محصولات آردی شدیم. بهبوددهندهها یا Improvers کمپلکس ویژهای از کلیه نیازمندیهای آرد غلات برای تولید محصولات آردبر با خصوصیات مطلوب همچون بافت، رنگ عطر و طعم و ماندگاری بالا هستند.
وی استفاده از ترکیبات بهبوددهنده در نان را باعث بهبود شرایط گسترش خمیر دانست و ادامه داد: استفاده از این ترکیبات زمان در آمدن خمیر را کاهش میدهد و آن را نسبت به شرایط مختلف آب و هوایی و دمایی مقاوم میکند.
به نقل از روابط عمومی صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن، داودی ادامه داد: افزودن ترکیبات بهبوددهنده به خمیرنان باعث بهبود رنگ، طعم، مزه و بافت نان شده و با ایجاد انعطافپذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از میکس کردن، تخمیر و پخت، سبب بهبود کیفی محصول نهایی میشود. بهبوددهندهها به نانوایان و تولیدکنندگان نانهای صنعتی کمک میکنند تا محصولی با حجم و شکل ظاهری بهتر را با قابلیت حفظ تازگی بیشتر و تأخیر در کهنگی نان، تولید کنند، این محصول همچنین در صنایع تولید کیک و کلوچه نیز کاربرد دارد.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان، تقویت قدرت آرد، کاهش چسبندگی آرد، افزایش راندمان خمیر نان، افزایش ماندگاری و کاهش بیاتی، افزایش نرمی و تخلخل مغز نان، افزایش مقاومت در برابر کشش خمیر، تقویت کننده آردهای ضعیف، قابل استفاده جهت تقویت انواع آردهای سبوس دار و سفید را از جمله مزایای این محصول نام برد.
وی افزود: برای تولید این محصول با توجه به دانش فنی حاضر در طرح، مواد به صورت فرمولاسیونهای مشخصی طراحی شده و بسته به محصول هدف به شکل پودر، ژله، مایع یا خمیر طراحی میشود که در رابطه با مواد پودری مواد از طریق مخلوطکننده مواد پودری، مخلوط و بستهبندی و عرضه میشود. مواد خمیری، ژل و مایع نیز متناسب با ماهیت مواد اولیه و شرایط فرآیند در مخلوطکنهای مناسب با یکدیگر واکنش داده میشوند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان به تسهیلات دریافت شده از صندوق سلامت ثامن اشاره کرد و گفت: شرکت برای تامین بخشی از هزینههای بومیسازی دانش فنی و تولید بهبوددهنده ژلی فرآوردههای آردی دو تسهیلات تولید صنعتی و تسهیلات سرمایه در گردش از صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن دریافت کرد.
انتهای پیام