خبرآنی/لرستان مدیرکل ترویج، تحقیقات و آموزش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با هدف تقویت و ترویج فرهنگ تعاون در کشور تعاونیهای آموزشگاهی در مدارس لرستان تشکیل میشود.
سیدامیرحسین جوزی، در جلسه هم اندیشی با مدیرکل آموزش و پرورش لرستان و فرماندار خرمآباد با بیان اینکه ترویج فرهنگ تعاون در بین دانشآموزان امری ضروری است، اظهار کرد : یکی از مهمترین راههای تقویت فرهنگ کار و تلاش، ترویج و نهادینهسازی فرهنگ تعاون در بین دانشآموزان مدارس است که با مشارکت و استفاده از فکر جمعی منجر به بروز خلاقیت آنان و افزایش توانایی و مسئولیتپذیری میشود.
وی با اشاره به اینکه با همکاری آموزش پرورش تعاونیهای آموزشگاهی در مدارس لرستان تشکیل میشود، افزود: در این راستا تفاهمنامهای با وزارت آموزش و پرورش منعقد شد که این اقدام با اهدافی مانند تقویت فرهنگ کار و تلاش، ایجاد مهارت در دانشآموزان، تجربه شرکتداری، کار گروهی، حسن احترام به دیگران، آشنایی دانشآموزان با مهارت کسب و کار، تقویت روحیه کارآفرینی، مهارت آموزی و تقویت فرهنگ مشارکتپذیری انجام میشود.
مدیرکل ترویج، تحقیقات و آموزش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیش از ۴۰۰ مدرسه غیر انتفاعی بصورت تعاونی در کشور وجود دارد که بخش عمدهای از آموزشهای آن به دانش مالی، تجربی و مهارتی و فرهنگ تعاون ارائه میشود.
جوزی تولید محتوای آموزشی با موضوع تعاون را ضروری دانست و عنوان کرد: در حال حاضر فقط یک درس با موضوع تعاون در کتابهای درسی دوم متوسطه اول لحاظ شده که بحث محتوای آموزشی نیز در حال بررسی است که با توجه به مقطع سنی و تحصیلی در کتب درسی موضوع تعاون و فرهنگ کار گروهی درج شود.
در ادامه این جلسه رضا عزتی، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه بنیان مدرسه کار گروهی و مشارکتی است، ادامه داد: پایه و اساس مدارس در استان بر مشارکت و کار گروهی استوار است که در زمینه سرود، نماز و دیگر برنامهها بحث تعاون وجود دارد.
وی با اشاره به ترویج کارآفرینی و مهارت در مدارس، تصریح کرد: ما به دنبال آموزشهای کارآفرینی در بین دانشآموزان هستیم چرا که بخشی از مسئله کارآفرینی و آموزشهای مهارتی در هنرستانهای استان در حال انجام بوده و لازم است تمامی مقاطع دانشآموزی در این زمینه به مسئله کارآفرینی و تقویت فرهنگ تعاون و کار گروهی آموزش داده و ترویج شود.
در ادامه محمدباقر احمدی، فرماندار خرمآباد نیز در این جلسه تشکیل تعاونیهای روستایی را مهمترین راه ایجاد شغل و امرار معاش در بین آنان دانست و گفت: نقش تعاونیهای روستایی در میزان درآمدزایی و افزایش سرمایه گذاری با توجه به ظرفیتهای مختلفی که در روستاها وجود دارد بسیار اهمیت داشته، لذا ترویج و آموزش تعاون و ایجاد شرکتهای تعاونی با مشارکت مردم روستاها امری ضروری است.
انتهای پیام