صادرات ۵۰ هزار راس دام سبک تاکنون/ هیچ دام سنگینی صادر نشده است

دو ماه از ابلاغ مصوبه آزادسازی صادرات دام زنده می‌گذرد و تاکنون بنابر اعلام فعالان صنعت دامپروری ۵۰ هزار راس دام سبک صادر شده و هیچ دام سنگینی نیز صادر نشده است.

به گزارش خبرآنی، اواسط مردادماه سال‌جاری وزیر جهاد کشاورزی و رئیس شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی شیوه صادرات دام زنده پرواری غیرمولد و عرضه آن به بازار را ابلاغ کرد و اواخر مردادماه نیز صادرات دام زنده آغاز شد.

افشین صدر دادرس -  مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور - در گفت‌وگو با خبرآنی، آخرین وضعیت صادرات دام سبک را تشریح کرد و گفت:حدود ۵۰ هزار راس دام سبک  طی یک ماه گذشته از کشور خارج و صادر شده است.

احمد مقدسی - رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران - نیز در تشریح آخرین وضعیت صادرات دام سنگین به خبرآنی گفت:به دلیل اینکه عوارض صادراتی دام سنگین کیلویی ۱۶ هزار و ۷۰۰ تومان است صادرات رقابت پذیری خود را از دست داده و تاکنون هیچ دام سنگینی صادر نشده است.

وی ادامه داد: این عوارض در مجلس تصویب شده و در قانون بودجه نیز آمده است که باید برای حذف آن در مجلس تصمیم گیری شود تا صادرات دام سنگین نیز آغاز شود.

مقدسی در پایان گفت: حذف این عوارض در دستور کار قرار گرفته، ولی روند حرکت آن کند است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.