خبرآنی/مرکزی استاندار مرکزی گفت: در حوزه بهره وری و افزایش راندمان آب مصرفی کشاورزی، کاهش قیمت تمام شده محصولات کشاورزی و آبیاری نوین، مقداری با اهداف برنامه فاصله داریم که کاهش این فاصله نیازمند یک تلاش مضاعف است.
فرزاد مخلصالائمه روز پنجشنبه ۲۱ مهر در شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی اظهار کرد: کیفیت ارائه گزارش دستگاه ها نسبت به قبل افزایش پیدا کرده است. زمانی که کیفیت گزارش مطلوب باشد نقد و نظرات نیز کاربردی تر خواهد بود.
وی افزود: این موارد در تدوین برنامه قانون هفتم نیز مؤثر است، از همین الان ضرورت دارد که تمام دستگاه های اجرایی استان برای تدوین یک برنامه موثر و مناسب تمام توان خود را به کار گیرند ضمن اینکه توانمندی شهرستانی نیز مورد توجه باشد.
استاندار مرکزی گفت: در حوزه بهره وری و افزایش راندمان آب مصرفی کشاورزی، کاهش قیمت تمام شده محصولات کشاورزی و آبیاری نوین، مقداری با اهداف برنامه فاصله داریم که کاهش این فاصله نیازمند یک تلاش مضاعف است. ظرفیت خوبی در استان وجود دارد و می توان با چند اقدام تحولی گام های موثری برداشت.
مخلص الائمه بیان کرد: در مجموع مصوبات سفر رئیس جمهور، بخش های مختلفی از جمله جهادکشاورزی مورد توجه قرار گرفت و اعتبارات خوبی نیز مصوب شد که بخشی تخصیص یافته است و تلاش می کنیم در موارد زمانی مناسب این اعتبارات را جذب و توزیع کنیم.
وی با اشاره به اینکه مجموع اعتبار مصوب شده بخش کشاورزی در سفر ریاست جمهوری ۲۱۰۰ میلیارد تومان است ادامه داد: در حوزه احداث و بهسازی کانال های ابیاری ۱۸۰ میلیارد تومان، ابیاری تحت فشار و سامانه نوین ابیاری ۱۷۰ میلیارد تومان، لایروبی و مرمت قنوات ۲۵۰ میلیارد تومان، تجهیز و نوسازی اراضی سنتی ۲۰ میلیارد تومان، تجهیز و نوسازی اراضی نوین ۵۰ میلیارد تومان، احداث و بهسازی چند مورد کانال های آبی از جمله کانال زیردست الغدیر ۱۲۵ میلیارد تومان، مرمت و نگهداری سدهای خاکی حدود ۹۰ میلیارد تومان، عملیات آب و خاک در تعاونی های تولید و تشکل های کشاورزی ۵۰ میلیارد تومان، تهیه نقشه های مدیریت پذیر خاک ۱۰ میلیارد تومان، توسعه باغات و کشت گیاهان دارویی و اراضی شیبدار ۸۵ میلیارد تومان، احیا و اصلاح و نوسازی باغات ۱۰۰ میلیارد تومان، ایجاد زیرساخت های مجتمع های گلخانه ای ۵۰ میلیارد تومان، رفع تداخلات اجرای قوانین موازی بر عرصه های واحد ۱۰۰ میلیارد تومان، تجهیز و بهسازی ساختمان دامپزشکی ۵ میلیارد تومان، تکمیل و تجهیز قرنطینه دامی ۲۰ میلیارد تومان، توسعه جنگل ۹۰ میلیارد تومان، تثبیت شن های روان و مدیریت بیابان زدایی ۵۰ میلیارد تومان،حفاطت مانیتورینگ عرصه های ملی ۲۰ میلیارد تومان، اصلاح و احیای مراتع در بخش دیگر ۵ میلیارد تومان و ... اعتبار مصوب شده است.
استاندار مرکزی گفت: امیدواریم در بخش های مختلف حوزه جهادکشاورزی با محوریت مدیریت سازمان و راهبری مدیریت برنامه ریزی استان بتوان جذب خوبی داشت و شاهد تحولی در حوزه ها مبتنی بر تامین اعتبار باشیم.
مهدی زندیه وکیلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی نیز گفت: بسته بندی و صنایع تبدیلی یک نیاز در استان است که باید مورد توجه قرار گیرد چراکه زنجیره تولید کشاورزان و ارزش افزوده را افزایش می دهد.
حسن میرزاخانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی نیز گفت: ۵۹۲ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۲ میلیون قطعه در سطح استان وجود دارد و استفاده از تمام ظرفیت می تواند تولید ۱۰۰ هزارتنی گوشت مرغ را محقق کند که سازمان جهادکشاورزی باید این مهم را مورد توجه قرار دهد.
وی افزود: توجه ویژه به بخش شیلات نیز می تواند ارزش افزوده خوبی برای استان به همراه داشته باشد.
انتهای پیام