به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، چهل و یکمین رویداد دوشنبههای استارتآپی که موضوع آن به سلامت هوشمند اختصاص داشت، با حضور ۹ استارتآپ که نیازهای سرمایهگذاری خود را اعلام کردند، برگزار شد. در این برنامه مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی و سرمایهگذاران علاقهمند به سرمایهگذاری در حوزه سلامت هوشمند نیز حضور داشتند.
در این رویداد، استارتآپها ویژگیهای محصول، مدل کسبوکار و نیازهای سرمایهگذاری خود را به سرمایهگذاران خطرپذیر حاضر و وبیناری رویداد ارائه کردند.
محمدحسین رضوانیان، مدیر ارزیابی سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در این رویداد گفت: هدف ما در صندوق نوآوری این بود که بستری را فراهم آوریم تا کسانی که علاقهمند به سرمایهگذار در طرحهای نوآورانه هستند بتوانند با کسبوکارهای نوپا و مبتکران عرصه فناوری وارد مذاکره شوند.
وی افزود: پس از دو سال امروز ما در صندوق نوآوری روزانه با افرادی برخورد داریم که یا سرمایهگذارند اما هنوز طرح مورد علاقه خود را پیدا نکردهاند یا مبتکران و فناورانی هستند که ادبیات مذاکره با یک سرمایهگذار را درنیافتهاند. به همین منظور صندوق نوآوری این بستر را فراهم آورد تا پیوند و همرسانی دو گروه یادشده در مسیر هموارتری رخ دهد.
رضوانیان تصریح کرد: ۴۷ درصد از طرحهای فناورانه که به صندوق نوآوری وصول میشوند، در حوزه سلامت و از این مقدار ۳۷ درصد در حوزه سلامت دیجیتال فعالند و این مسئله به خوبی نشان میدهد که این حوزه یکی از حوزههای پویا در کشور است و برای سرمایهگذاران نیز جذابیت بالایی دارد.
مدیر ارزیابی صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: صندوق نوآوری نیز تمایل دارد تا نقش خود را در تامین مالی کسبوکارهای نوپا ایفا کند و به همین منظور ما با شتابدهندههای دانشبنیان همکاری میکنیم تا بتوانیم تمام بازیگران زیستبوم نوآوری در کشور را از حمایتهای مالی خود برخوردار کنیم.
وی ادامه داد: در یک سال گذشته ۸۰ پروژه تامین مالی با همکاری صندوق نوآوری اتفاق افتاده است که از طریق ۲۲ شتابدهنده صورت پذیرفته است.
رضوانیان همچنین ابزار دوم حمایت صندوق نوآوری در حمایت از استارتآپها را صندوقهای پژوهش و فناوری عنوان کرد و گفت: امروز نزدیک به ۷۰ صندوق پژوهش و فناوری در کشور وجود دارند و هیچ استانی نیست که صندوق پژوهش نداشته باشد. صندوقهای پژوهش یکی از ابزارهای کارآمد ما برای حمایت و تامین مالی کسبوکارهای نوپا هستند.
در ادامه این رویداد نیز دکتر سید محمد موسیزاده موسوی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوریهای نوظهور دیجیتال اظهار کرد: یکی از اولویتهای مهم ما در این صندوق تمرکز بر حوزه سلامت هوشمند است چرا که این حوزه بازار پرپتانسیل و رو به رشدی دارد. از سوی دیگر حوزه سلامت و سلامت هوشمند یکی از مسائل مهم کشور را نیز تشکیل میدهند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوریهای نوظهور همچنین عنوان کرد: یکی از حوزههایی که در کشور فعالیتی خوبی در آن صورت گرفته، حوزه سلامت هوشمند است که متخصصان و شرکتهای بسیاری بر آن متمرکزند.