احمد مساجدی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی در مورد دیدار پایانی تیم ملی والیبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان، مقابل برزیل و شکست 3 بر صفر ایران، اظهار داشت: تیم ملی برزیل با تمام توان خود برای مقابله با ایران به میدان آمده بود و بازیکنان ایران نیز میدانستند که با برزیل به عنوان یک تیم جنگجو رقابت خواهند کرد. برزیل میخواست صد در صد صعود کند. برای مبارزه با چنین تیمی، نیاز به برنامهریزی دقیق در سرویس، اسپک، دریافت و حمله وجود داشت. در بازی با برزیل شاهد بودیم که تعویضهای زیادی در تیم ایران انجام میشد. این موضوع نشان دهنده این است که بازیکنان یا از نظر فیزیکی دچار مشکل شدهاند و یا ذهنیت آنها برای چنین مسابقهای مناسب نیست.
مربی پیشین تیم ملی والیبال ایران ادامه داد: دیدار با برزیل برای بازیکنان ایران، مثل یک سورپرایز بود در صورتی که به هیچ عنوان نباید این چنین باشد. دانستن و انجام دادن تاکتیکهای مختلف در زمین دو قضیه کاملا جداگانه هستند. برخی از تماشاگران هم شاید خیلی مسائل را بدانند ولی اجرای آنها برایشان ممکن نیست. به نظر میرسید بازیکنان ایران در مقابل برزیل شوکه و گیج شده بودند.
مربی پیشین تیم ملی والیبال ژاپن گفت: تا حدودی واضح بود وادی به عنوان بازی ساز، دچار استرس شده است و کادر فنی از کریمی نیز استفاده مناسبی نکرد. اسفندیار نیز به عنوان یک بازیکن آیندهدار نیاز به توجه بیشتری داشت. از دست دادن نتیجه و باختن آینده برای تیم ملی ایران بسیار سنگین است.
مساجدی تصریح کرد: والیبال امروز متعلق به بلندقامتان است ولی حضور آنها در زمین، همیشه جواب مثبت نخواهد داد. در تیم ایران هماهنگ شدن بازیکنی مثل اسفندیار و کریمی که بازیکنان قد بلند و مستعدی هستند نیاز به برنامهریزی بیشتر دارد تا منجر به پیشرفت آنها و در نتیجه بهبود نتایج تیم ملی در سالهای آینده شود. به پاسوری که توانایی برگرداندن بازی را دارد باید بیشتر شانس حضور در زمین داد. من معتقدم کادر فنی باید همه شرایط و اتفاقات ممکن را پیش بینی و به بازیکنان در هر مورد تاکتیک مناسب را گوشزد کند تا تیم غافلگیر نشود.
او در مورد شکست ایران مقابل هلند نیز اظهار داشت: تیم ملی هلند، پاسور مقتدری نداشت ولی عبدالعزیز، بیشتر پاسهایی که به او میرسید را به امتیاز تبدیل کرد. باید از کادر فنی پرسید که برای دفاع کردن این بازیکن از چه سیستمی استفاده میشد از روش دفاع خوانی؟ اگر در مقابل عبدالعزیز از دفاع سیستمی بهره میگرفتیم فشار بیشتری به حریف وارد میشد.
مساجدی گفت: امین اسماعیل نژاد در دیدار با برزیل کاملاً مهار شد و صابر کاظمی نیز به اندازه کافی آماده نبود. برطرف کردن نقاط ضعف یک تیم، کار بسیار مهم و بزرگی است چون با پوشش دادن نقاط ضعف خود به نقاط ضعف حریف فشار میآوریم. میلاد عبادیپور نیز در حالی که مسابقات قهرمانی جهان را بسیار عالی آغاز کرده بود در بازی با برزیل دچار افت شد شاید اگر کمی استرس همراه بازیکنان بود مقابله تیم قدرتمندی برزیل جنگندگی بیشتری از خود نشان میدادند.
مربی پیشین تیم ملی ژاپن در مورد بازیهای خوب و نتایج قابل قبول ژاپنیها در مسابقات بین المللی اظهار داشت: نیشیدا و ایشیکاوا به عنوان دو بازیکن تاثیرگذار تیم ملی ژاپن اگر خارج از این کشور بازی نمیکردند تا این حد تاثیرگذار نبودند. سرمربی فرانسوی این تیم نیز تاثیر زیادی روی نتایج تیم ندارد ولی از مربیان ژاپنی بهتر است و به بازیکنان استرس نمیدهد در حالی که مربیان ژاپنی بیش از حد بازیکنان خود حرف میزنند.
وی ادامه داد: پاسور ژاپنیها مدیریتی فوقالعاده در زمین دارد. من با او زیاد صحبت میکنم و رابطه خوبی با هم داریم. ژاپنیها همچنین در مقطعی به بدنسازی و عضله سازی روی آوردند که تاثیر زیادی روی عملکرد فردی بازیکنان این تیم را داشت. تیم ایران در حالت کلی از ژاپن بسیار بهتر است اما داشتههای ژاپنیها در زمین فوق العاده است و بازیکنان درک خوبی از یکدیگر دارند.
مساجدی گفت: منتقدان ژاپنی اعتقاد دارند که اگر نیشیدا و ایشیکاوا را از تیم ملی ژاپن بگیریم به یک تیم معمولی تبدیل خواهد شد علاوه بر این شنیدم که بدنسازی و کار با وزنه در تیم ملی ژاپن با هدایت فیلیپ بلن، زیاد مورد توجه قرار نمیگیرد.
مربی پیشین تیم ملی والیبال افزود: امیدوارم نظرات من به برطرف شدن نقاط ضعف تیم ملی کمک کند چون نیت من کاملاً خیر است و علاقه زیادی به والیبال ایران دارم. بازیکنان ایران پتانسیل بسیار بالایی دارند و نباید اگر بازیکنی خوب بازی نکرد او را تعویض کرد بلکه باید ایرادهای آنها برطرف شود. من عاشق مربیگری در تیم ملی ایران هستم.
انتهای پیام/