به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ ایمان صادقزاده رئیس مرکز تهران هوشمند در دومین نشست از سلسله نشستهای مدیران ارشد شهری با شرکتهای دانشبنیان، خلاق و نوآور که با موضوع فضای سبز و محیط زیست هوشمند برگزار شد، اظهار کرد: در نشست قبلی با شرکتهای دانشبنیان حوزه حمل و نقل 8 نیاز را در زمینه حمل و نقل و ترافیک مطرح کردیم و از طرف 30 شرکتی که به این نشست دعوت شده بودند، پیشنهاداتی ارائه شده و از بین طرحهای ارسالی با تعدادی از شرکتها در حال برگزاری نشستهای تخصصی برای تدقیق و نهاییسازی طرح ارسالی جهت اجرای پایلوت هستیم.
وی ابراز امیداوری کرد خروجیهای حاصله نیازهای مطرح شده در حوزه حمل و نقل و ترافیک را با توان شرکتهای دانشبنیان حل کند.
رئیس مرکز تهران هوشمند افزود: حضور مدیران ارشد شهری نشان میدهد که این جلسه بسیار موثر و مهم است و امیدواریم با تمام قدرت کار عملیاتی خوبی اجرا شود و این کار به شهر تهران کمک کند.
صادقزاده به موارد مهمی از جمله بررسی مقررات دست و پاگیر موجود جهت همکاری با شرکتهای دانشبنیان در پنج ماهه نخست سال جاری، تلاش در اخذ مجوزهای لازم جهت اصلاح مقررات، نظر مساعد و تاکید شهردار تهران بر استفاده از خدمات شرکتهای دانشبنیان برای حل معضلات اولویتدار حوزه مدیریت شهری، تسهیلگری در تعامل با شرکتهای دانشبنیان و درخواست از شرکتهای دانشبنیان در خصوص ارائه خدمات و سرویسهای عملیاتی و لزوم انجام اقدامات نتیجه محور اشاره کرد.
در ادامه جلال بهرامی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران گفت: در چنین روزگاری که همه به فکر قیمت دلار هستند، برخی افراد به فکر حل مشکلات مردم هستند و این کار ارزشمند است.
وی با بیان اینکه در موضوع آلودگی هوای شهر تهران 21 دستگاه دولتی مسئول هستند، تاکید کرد: باید به سراغ علت موضوع برویم. ما به دنبال همکاری بیشتر با دانشبنیانها هستیم.
علی محمد مختاری مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران نیز با بیان اینکه شهرداری تهران در رابطه با توسعه فضای سبز عملکرد قابل دفاعی دارد و در زمینه نیازهای مدیریت شهری تمرکز خوبی داشته، افزود: یکی از مشکلاتی که امروز مواجه هستیم بحران آب است. باتوجه به شرایط اقلیمی، باید فکر اساسی برای این کار کرد تا مشکل آب را بتوانیم حل کنیم.
وی با اشاره به این مهم که امروز بیش از 50 هزار هکتار فضای سبز در شهر تهران داریم، ادامه داد: بیش از 2 میلیون وسیله نقلیه دودزا در پایتخت وجود دارد و یکی از راههای اصلی برای عبور از مشکلات استفاده از شرکتهای دانشبنیان است.
مختاری تصریح کرد: خوشبختانه گام خوبی برداشته شده و برگزاری این نشستها بسیار خوب است و قدمهای خوبی را میتوانیم در شهر تهران برداریم.
مدیرعامل سازمان بوستانهای شهر تهران ادامه داد: در زمینه هوشمندسازی کارهایی را شروع کردهایم. البته امروز سرانه فضای سبز برای شهروندان مناسب است اما منابع آبی با برداشتهای بیرویه، ما را با مشکل مواجه کرده است.
مختاری با بیان اینکه بیش از 135 میلیون مترمکعب از چاهها برای آبیاری فضای سبز استفاده میکنیم، گفت: تا سال 1410 به صورت صددرصدی از پساب بهداشتی استفاده خواهیم کرد.
شینا انصاری، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه این نشست با بیان اینکه امید است بتوانیم با کمک شرکتهای دانشبنیان مناسب حرکت کنیم، گفت: توسعه انرژیهای تجدیدپذیر یکی از اولویتهای ما است. به دنبال سیستمهای نوین آب، پساب و … هستیم و در این راه دانشبنیانها میتوانند تاثیرگذار باشند.
وی ادامه داد: پروژههای خوبی را دنبال میکنیم و همکاران سعی کردهاند بر اساس اسناد بالادستی نیازهای اولویتدار را احصا کنند.
انتهای پیام/