خبرآنی/بوشهر استاندار بوشهر گفت: بارها شاهد اعتراضات کارگری در مناطق صنعتی استان بودهایم که منشاء آن تخلفات برخی از پیمانکاران که عمدتاً غیربومی هستند، بوده است. در این راستا باید سازوکاری فراهم شود که هر کس در امنیت این منطقه خللی وارد کند در لیست سیاه قرار بگیرد.
احمد محمدیزاده روز دوشنبه در آیین بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای وزارت نفت با حضور وزیر نفت در عسلویه اظهار کرد: ۹۰ درصد نفت خام کشور از مبدا استان بوشهر صادر و بیش از ۸۰ درصد گاز کشور در استان بوشهر تولید میشود، بیش از ۵۰ درصد مواد اولیه محصولات تولیدی پتروشیمی مربوط به این استان است که در آینده نزدیک با بهره برداری طرح های جدید این رقم به ۶۰ درصد افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه ۶ درصد اقتصاد کشور مربوط به استان بوشهر است، اضافه کرد: این استان بعد از تهران و خوزستان رتبه سوم تولید ناخالص داخلی در کشور را دارد.
استاندار بوشهر تصریح کرد: از کارکنان صنعت نفت گاز و پتروشیمی که تولید کننده ثروت و رزمندگان میدان جنگ اقتصادی هستند تشکر میکنم و به طور خاص از قرارگاه خاتم الانبیا به جهت افتخار آفرینی در دستیابی به فناوری شیرینسازی میعانات گازی در ایران قدردانی میکنم.
محمدیزاده با اشاره به اینکه بسیاری اوقات کارهای بزرگ معطل تصمیمات کوچک هستند، افزود: برای مثال سال های سال در مورد پرداخت حق مسئولیت های اجتماعی بین مسئولین استان بوشهر و مدیران صنعت نفت اختلاف بود اما اکنون با دستور رئیس جمهور و مساعدت وزارت نفت چارچوبی مشخص تعیین و مشکل حل شد.
این مقام مسئول باتاکید بر اینکه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در ضلع جنوبی استان بوشهر متمرکز شده است، عنوان کرد: بخشهای مرکزی و شمالی این استان با ۲۰ درصد بیکاری روبهرو هستند، ضمن اینکه میادین پارس شمالی، گلشن و فرزاد A و B در مناطق مرکزی قرار گرفتهاند.
استاندار بوشهر ادامه داد: کمک کنید واحدهایی از پالایشگاه و پتروشیمی در مناطق شمالی این استان برای توسعه و پیشرفت شکل بگیرد.
محمدیزاده باتاکید بر اینکه وظیفه اصلی دولت ها در گام اول ایجاد امنیت است، اظهار کرد: استانداران و فرمانداران مسئول حفظ امنیت هستند، در اینجا برخی از پیمانکاران اقداماتی را خواسته و ناخواسته انجام میدهند که امنیت این منطقه حساس و حیاتی کشور را به خطر میاندازد.
وی افزود: بارها شاهد اعتراضات کارگری در مناطق صنعتی استان بوشهر بودهایم که منشاء آن تخلفات برخی از پیمانکاران که عمدتاً غیربومی هستند، بوده است. در این راستا باید سازوکاری فراهم شود که هر کس در امنیت این منطقه خللی وارد کند در لیست سیاه قرار بگیرد و از این منطقه برای همیشه حذف شود.
استاندار بوشهر با اشاره به اینکه کار آزاد سازی سواحل در این منطقه به خوبی پیش نرفته است، گفت: باید با یک ساز و کار دستور رئیس جمهور و تصمیم نظام در خصوص آزاد سازی حریم ۶۰ متری دریا به تناسب شرایط امنیتی واحدهای صنعتی اجرا شود.
محمدیزاده یادآور شد: در حالی که صنعت نفت پالایشگاه ۶ میلیارد دلاری و پتروشیمی ۴ میلیارد دلاری در این جا می سازد چرا باید این صنعت برای خود در این منطقه یک بیمارستان نسازد؟ و ما در استان بوشهر سال برای ساخت یک آب شیرین کن ۲۸ هزار مترمکعبی معطل باشیم؟.
وی ادامه داد: صنعت نفت باید در حوزه های خدماتی مثل آب شیرین کن ها و مسائلی که به زندگی شهرک نشینان و مسائل مربوط به همین منطقه است ورود کند.
استاندار بوشهر عنوان کرد: صنایع پایین دستی پتروشیمی باید در جایی باشد که ارزش افزوده و شغل ایجاد کند، بارها حرفش را زدیم اما عمل نکردیم در این خصوص باید سازوکار مشخصی تعیین شود.
انتهای پیام