مهندسان مایکروسافت و بایتدنس با وجود رقابت میان آمریکا و چین در حوزه هوش مصنوعی، در پروژهای با یکدیگر همکاری میکنند.
به گزارش خبرآنی، رقابت بالایی که میان آمریکا و چین برای برتری در حوزه هوش مصنوعی وجود دارد، قانونگذاران آمریکایی را به شدت نسبت به باختن در این رقابت و پیامد آن برای امنیت ملی، اقتصاد و شکوفایی آمریکا نگران کرده است. اما علاوه بر این که دو اقتصاد بزرگ جهان، منابعی را برای برتری در این حوزه اختصاص دادهاند، همکاریهایی بین دو کشور وجود دارد و حتی بعضی از کارشناسان هوش مصنوعی میگویند همکاری فرامرزی و گسترده، برای دستیابی به پیشرفتهای چشمگیر در زمینه رایانش، حائز اهمیت است.
مهندسان مایکروسافت و بایت دنس – شرکت مادر تیک تاک- سهم خود را برای پیشبرد این هدف ایفا میکنند و در پروژهای به نام "کوبرِی" (KubeRay)، با یکدیگر روی نرم افزاری کار میکنند که به شرکتها برای اجرای کارآمدتر برنامههای هوش مصنوعی، کمک خواهد کرد.
در نشست "رِی سامیت" در سانفرانسیسکو، جیاشین شان، مهندس نرم افزار بایت دنس و علی کانسو، مهندس نرم افزار مایکروسافت درباره پیشرفتهایشان با دانشمندان داده، کارشناسان یادگیری ماشین و سایر طراحان علاقمند به ساخت اپلیکیشنهای بزرگ با استفاده از نرم افزار کد باز "رِی" (Ray) گفت و گو کردند.
شرکتها برای کمک به پروژههای کد باز که در سالهای اخیر محبوبیت پیدا کرده و استارتاپهای متعددی از دل آنها متولد شدهاند، اغلب منابع مهندسی را بین یکدیگر به اشتراک میگذارند. همکاری مایکروسافت و بایت دنس از این جهت، قابل توجه است که رقابت سنگینی بین آمریکا و چین در خصوص هوش مصنوعی و مالکیت معنوی و نگرانیها نسبت به استفاده از پیشرفتهای فناوری برای شنود و نفوذ به حریم خصوصی، وجود دارد.
بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، مایکروسافت در کنار رقیبانی مانند گوگل و مِتا، سرمایه گذاری بالایی در هوش مصنوعی انجام داده و لابراتوار تحقیقات هوش مصنوعی این شرکت در چین، کمک کرده است از استعدادهای آکادمیک چینی بهره ببرد.
انتهای پیام