به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، فضلالله باقرزاده پس از پایان مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک اظهار داشت: همیشه رئیس کمیته تقریباً مشخص بود و این بار تنها دورهای است که رقابت خوب و سالمی برقرار بود. حتی در میان مجامع بینالمللی شمشیربازی، کمتر انتخاباتی دیدم که مانند این انتخابات باشد و برای خسرویوفا آرزوی موفقیت میکنم.
وی درباره اینکه به نظر میرسید پنج فرد رأیدهنده به او در دور اول انتخابات ریاست، در دور دوم به خسرویوفا رأی دادهاند، تصریح کرد: اصلاً اینگونه نیست. مجمع آزادی داشتیم و هر کسی به هر فردی که میخواست رأی داد. رؤسای دو فدراسیون هم به مجمع اضافه شدند و شاهد انتخابات بسیار خوبی بودیم. نتیجه تا ثانیه پایانی مشخص نبود که خسرویوفا کامبک زد (با خنده)!
سرپرست فدراسیون شمشیربازی با بیان اینکه وزارت ورزش روی اساسنامه این فدراسیون کار میکند، خاطر نشان کرد: ما تابع تصمیمات وزارت ورزش هستیم و من بهعنوان سرپرست فدراسیون به کارم ادامه میدهم. به نظرم هیئتهای ورزشی در اساسنامهها و آییننامههای خود مشکل دارند و این موضوع، بحث اصلی گردهمایی میان فدراسیونهای ورزشی و مدیران ادارههای کل ورزش و جوانان استانهای مختلف بود.
باقرزاده در پاسخ به این پرسش که چقدر از عملکرد خود در فدراسیون شمشیربازی رضایت دارد، بیان کرد: اگر به تاریخ شمشیربازی مراجعه کنید، متوجه میشوید که همه زیرساختهای شمشیربازی پس از انقلاب نابود و این رشته ظرف 10، 15 سال تعطیل شد. سال 1382 که دوره اول سرپرستی هیئت را بر عهده گرفتم، فدراسیون شمشیربازی اتاق نداشت و شش نماینده هیئت کیف به دست داشتم. اصلاً نامی از شمشیربازی وجود نداشت.
وی با اشاره به قهرمانی تیم سابر ایران در مسابقات کشورهای اسلامی عنوان کرد: وزیر ورزش ترکیه برای اهدای مدال به سالن آمده بود، اما پس از قهرمانی ایران مجبور به ترک سالن شد. نگاه دنیای شمشیربازی به ایران تغییر کرده و این نتیجه زحمات کسانی است که برای شمشیربازی کار کردهاند. ما تا مدال المپیک پیش رفتیم، قهرمان جام جهانی سنگال شدیم و مدال طلای جهانی گرفتیم.
«بزرگترین افتخارم این است که رئیس کمیته ملی المپیک و وزیر ورزش، برای المپیک 2020 گفتند از شما مدال طلای المپیک میخواهیم.»، سرپرست فدراسیون شمشیربازی با بیان این جمله گفت: من نماینده وزنهبرداری یا کشتی نیستم. 28 هیئت ورزشی در سراسر کشور دارم و بسیاری از ورزشکاران جهان هفته آینده برای مسابقات به ایران میآیند. 12 سال بود که زیرساختهای شمشیربازی نابود شده بود و هنوز نتوانستهایم سالن آزادی را بگیریم، چون دبیر به آنجا رفت و این مکان را خیلی شیک درست کرد.
باقرزاده با اشاره به تفاوت سطح کشورها در سلاحهای مختلف شمشیربازی اظهار داشت: سوئیس قهرمان اپه دنیاست، اما رشتههای سابر و فلوره ندارد. اکثر کشورها در یک رشته موفق میشوند و استعداد به وجود میآید. یک دختر ایرانی پس از 40 سال مدال برنز انفرادی اپه کسب کرد و دختران ما نایب قهرمان جهان شدند. برخی رشتهها به زمان نیاز دارند و استعداد گاهی پیدا میشود یا پیدا نمیشود. باید برای این موضوع سرمایهگذاری کنیم.
وی در مورد اینکه رؤسای دو فدراسیون ورزشی در دور اول انتخابات ریاست رأی ندادند و در دور دوم وارد جلسه شدند، تصریح کرد: من عضو مجمع هستم، نه مسئول این موضوع. وقتی دو رئیس فدراسیون وارد مجمع شدند، از نماینده شورای المپیک آسیا سؤال شد که آیا این کار قانونی است یا خیر. او هم گفت در صورتی که قانون نصف به علاوه یک رشتههای المپیکی حاکم باشد، منعی ندارد. کسی هم اعتراض نکرد و قانون نصف به علاوه یک حاکم بود.
انتهای پیام/