رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به راهاندازی چهار دهکده فناوری و نوآوری که تا پایان امسال به ۱۰ دهکده افزایش مییابد، از برنامه سازمان برای ایجاد ۴۰ مزرعه الگویی نوآوری در کشور طی سال جاری خبر داد.
به گزارش خبرآنی، طی مراسمی با حضور دکتر خیام نکوئی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و جمعی از مدیران استانی و ملی در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، از کیت رنگسنجی تشخیص دقیق و سریع آلودگیهای نیترات و نیتریت محصولات کشاورزی و کیت تشخیص بصری، سریع و ارزان آمونیاک حوضچههای پرورش ماهی که توسط دکتر فروغ قاسمی، عضو هیات علمی بخش تحقیقات نانو فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، طراحی و ساخته شده، رونمایی شد.
در این مراسم دکتر خیام نکویی از اعطای برند سلامت تات به عنوان ضامن کیفیت محصولات کشاورزی از اواخر امسال خبر داد و گفت: اعطای این برند گامی در جهت مردمی کردن تحقیقات کشاورزی است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بخش قابل توجهی از تولیدات کشاورزی کشور تبدیل به ضایعات میشود، گفت: در دوره مدیریت خود در پژوهشگاه (دهه ۱۳۸۰) تحقیقات هستهای را هم راهاندازی کردیم که بعدا منحل شد. درخواستم از رییس جدید پژوهشگاه این است که ارتباط با سازمان انرژی اتمی را مجددا پیگیری کند.
به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، رییس سازمان تات در ادامه با بیان این که یکی از رسالتهای اصلی مؤسسات تحقیقاتی سازمان در سال جاری، راهاندازی ۴۰ مزرعه الگویی نوآوری در کشور است، اظهار کحرد: ماموریت این مزارع رسوخ و ترویج دانش و فناوری در پهنه در اختیار مزرعه است.
خیام نکویی با ابراز خرسندی از تحول چشمگیری که در یک سال اخیر در وزارت جهاد کشاورزی در زمینه توجه به تحقیقات صورت گرفته ابراز امیدواری کرد که روزی برسد که سازمان تات به واسطه عملکردش مثل نگینی در کل کشور بدرخشد و مردم نیز حاصل این درخشش را در سفرههای خود ببینند.
انتهای پیام