به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ نشست مشترک دیوان عدالت اداری با حضور حجتالاسلام حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری، شهردار تهران و اعضای شورای شهر تهران امروز در ساختمان هیئت عمومی دیوان عدالت اداری برگزار شد.
در این جلسه مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، علیرضا زاکانی شهردار تهران، پرویز سروری، سید احمد علوی، سوده نجفی، نرگس معدنیپور، مهدی اقراریان، مهدی پیرهادی، نادعلی و همچنین حسین نظری معاون امور هماهنگی مناطق و صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران حضور داشتند.
حجتالاسلام حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری در این جلسه ضمن اشاره به نخستین نشست مشترک دیوان عدالت اداری با شهردار و اعضای شورای شهر تهران گفت: برگزاری این نشست را به فال نیک میگیریم و انشاءالله در این جلسه درخصوص مسائل مرتبط با حوزه دیوان و مدیریت شهری تصمیمگیری خواهد شد.
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در ادامه جلسه با اشاره به اینکه باید تلاش شود که خدمات مطلوب و مناسبی به مردم ارائه شود، گفت: باید تلاش کنیم که مردم یا آسیب نبینند یا آسیب کمتری متوجه آنها شود و هر چقدر بتوانیم از حکم شکایتها و پروندهها در دیوان عدالت اداری بکاهیم، ثمرات آن بیشتر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه ترددها و رفت و آمد مردم به دیوان عدالت اداری در ارتباط با موضوعات مختلف علاوه بر هزینهبر بودن آن، زمانبر هم هست و ما باید بتوانیم با تعامل با دیوان عدالت اداری این رفت و آمدها را حذف کنیم و انشاءالله خداوند نیز از این اقدام ما رضایت خواهد داشت.
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه از سالیان دور (15-16 سال) پیش که در شورا حضور داشتیم و در یک ساله جدید دوره ششم که از سال گذشته آغاز شده است، ارتباطمان با دیوان عدالت اداری خوب بوده است و این ارتباطات ضروری بوده و هر چه این ارتباطات سریع و صریح باشد، نتایج خوبی را در برخواهد داشت.
چمران ادامه داد: تاثیرات تصمیمات شورا و شهرداری تهران به گونهای است که این تصمیمات بر سایر شهرهای کشور موثر خواهد بود و آنها نیز از این روش الگوبرداری خواهند کرد.
وی اضافه کرد: موضوعاتی که مرتبط با دیوان عدالت اداری و شورای شهر تهران است را میتوان در چند بخش تقسیمبندی کرد ولی موضوعاتی که بیشترین مشکلات و چالشها را ایجاد میکند بر میگردد به آرای کمیسیون ماده 100 که عموما این پروندهها به دیوان عدالت اداری ارجاع و در این خصوص تصمیمگیری میشود.
رئیس شورای شهر تهران گفت: یکی دیگر از موضوعات مرتبط با حوزه مدیریت شهری و دیوان عدالت اداری؛ مسئله صدور آرای باغات است که عموما در این خصوص به دیوان عدالت اداری شکایت میشود و انشاءالله بتوانیم با تعامل و همکاری تعداد و حجم این پروندهها را کاهش بدهیم.
چمران با تاکید بر اینکه در حال حاضر دهها هزار پرونده مربوط به آرای کمیسیون ماده 100 در شهر تهران باقی مانده و اجرا نشده است، گفت: این مسئله شرایط نامناسبی را در کمیسیون ماده 100 رقم زده است.
وی با تاکید بر اینکه شورا و شهرداری به صورت ویژه به موضوع باغات و حفظ و حراست از آن ورود جدی را داشته، دارد و خواهد داشت، گفت: ما باید به گونهای عمل کنیم که حتی یک درخت هم قطع نشود. به طوری که در سال 82 و زمانی که ما وارد شورای شهر شدیم، سرانه فضای سبز 5 متر مربع بود که با تلاش و کوشش این سرانه هماکنون به 16.5 متر مربع رسیده است که علاوه بر آن در طی سالهای گذشته، اقدامات موثری در خصوص توسعه فضای سبز صورت گرفته است به طوریکه در دوره چهارم شورای شهر تهران و با دستور مقام معظم رهبری برخی از فضاهایی که در اختیار ارگانهای نظامی بود در اختیار شهرداری تهران قرار داده شده و در ادامه این فضاها به بوستانهای بزرگ تبدیل و مورد بهرهبرداری شهروندان قرار گرفتند.
وی با انتقاد از و گلایه از مصوبه باغات در شورای پنجم گفت: مصوبهای که در دوره قبل توسط اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید منجر به از بین رفتن فضای سبز، باغات و درختان شده بود که ما در تلاش هستیم با تصویب به یک مصوبه مناسب و تصویب نهایی آن در شورای عالی شهرسازی و معماری شرایط خوبی را در ارتباط با حفظ و توسعه باغات در شهر تهران داشته باشیم و علاوه بر تشویق شهروندان به حفظ درختان فضایی را فراهم بکنیم تا آنها هم بتوانند نسبت به ساخت و سازهای خود ادامه بدهند.
چمران همچنین از ریاست دیوان عدالت اداری خواست تا درخصوص پرونده باغات حساسیت بیشتری داشته باشند و بررسی پرونده باغات توسط قضات انجام بشود.
رئیس شورای شهر تهران گفت: پرونده باغات هر هفته توسط 21 نفر از اعضای شورای شهر تهران مورد بررسی قرار میگیرد بطوری که شورا توجه و حساسیت ویژهای را به این پروندهها دارد.
انتهای پیام/