به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، علی اکبر هوشمند در نشست خبری شورای هماهنگی تشکلهای مهندسی، صنفی و حرفهای کشور با بیان اینکه شرکت های فعال در طرح های توسعه کشور به عنوان بخش مولد بودجه کشور فاقد متولی مناسب و متناسب با جایگاه این بخش هستند، اظهار کرد : به همین دلیل ، رشد و رکود پویایی و ورشکستگی ، نحوه مواجهه با بحران های اقتصادی، مهاجرت نخبگان مهندسی کشور از این بخش اقتصاد، کمبود شدید منابع انسانی، کیفیت آموزش فارغ التحصیلان خروجی از دانشگاه ها برای این بخش از جامعه مهندسی در دستگاههای متولی مورد ارزیابی قرار نمیگیرد.
وی با اشاره به کاهش سهم بودجه طرح های عمرانی از بودجه کل کشور به قیمت های جاری و ثابت طی دو دهه اخیر، ادامه داد: یکی از مشکلات اصلی فعالان صنعت احداث و طرح های توسعه کشور، پروژههای ناتمام است. به دلیل پروژه های ناتمام، سرمایه های انسانی بزرگی از تمام طرفهای قراردادی معطل مانده است.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکتهای صنعت آب بیان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی در سالهای اخیر ، هر یک از پروژه ها که دچار تاخیر اساسی می شوند ، شانس چندانی برای تکمیل ندارند و در نتیجه بهره برداری از سرمایه گذاری های قبلی و مهمتر از همه بهره برداری مردم به عنوان صاحبان اصلی این سرمایه ها کلا غیرممکن یا حداقل بسیار دشوار میشود .
هوشمند گفت: تعیین مبانی قیمت ها، نحوه ارجاع کار ، شاخصهای تغییر قیمتها (تعدیل، مصالح و ارز) در این بخش از صنعت توسط دولت انجام می شود. با توجه به چالش محدودیت منابع آبی ضروری است تا مدیریت منابع آبی کشور به عنوان یکی از پیشرانههای توسعه مورد توجه قرار گیرد. بی توجهی به قانون جامع آب، بخشینگری در حوزه مدیریت منابع آبی، بیتوجهی به مدیریت مصرف در بخش کشاورزی، عدم توجه کافی به موضوع بازچرخانی پساب از مشکلات این بخش است.
انتهای پیام/