مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان این که صندوق نوآوری کارویژه شکلدهی به نظام تامین مالی فناوری در کشور را به عهده دارد،گفت: از آذرماه سال ۹۷ تاکنون ۱۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان ارائه شده است.
به گزارش خبرآنی، دکتر مرضیه شاوردی اظهار کرد: به موجب قانون، صندوق نوآوری تنها مجاز به حمایت از شرکتهای دانشبنیان است، اما از آنجا که زیستبوم نوآوری کشور تنها به شرکتهای دانشبنیان ختم نمیشود، صندوق سازوکارهای غیرمستقیمی را برای حمایت از هستههای فناوری و استارتآپها نیز در نظر گرفته است. برای مثال صندوق نوآوری با تامین اعتبار صندوقهای پژوهش و فناوری تخصصی و استانی این امکان را فراهم میآورد تا به واسطه و با کمک این صندوقها از سایر بازیگران زیستبوم نوآوری کشور نیز حمایتهای لازم را به عمل آورد.
دکتر شاوردی در ادامه خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی به زیستبوم فناوری کشور را برشمرد و افزود: خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی به چهار دسته ارائه تسهیلات، صدور ضمانتنامه، سرمایهگذاری و توانمندسازی تقسیم میشود.
وی یادآور شد: از آذرماه سال ۹۷ تاکنون ۱۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان ارائه شده است.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: صندوق نوآوری در طول سه سال گذشته بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان خدمات مالی به شرکتهای دانشبنیان در حوزههای مختلف ارائه کرده که با توجه به سرمایه صندوق نوآوری که دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است، این میزان حمایت با اهرمی کردن منابع و ایجاد یک شبکه همکاری در نظام تامین مالی در کشور میسر شده است.
به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، شاوردی با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور فراهم آوردن پیشزمینههای صادرات، به شرکتهای دانشبنیان خدمات بلاعوض توانمندسازی اعطا میکند، تصریح کرد: بخشی از این خدمات بلاعوض در زمینه اخذ استانداردهای بینالمللی و صادراتی است. ضمن اینکه ما به شرکتهای دانش بنیان کمک میکنیم با حضور در نمایشگاههای خارجی، با مشتریان بالقوه خارجی خود دیدار و زمینه توسعه صادرات محصولات خود را فراهم کنند.
انتهای پیام