علی‌نژاد: کمیته المپیک، وزارت خارجه ورزش است/ اگر نمی‌توانستم رأی بیاورم، وارد انتخابات نمی‌شدم

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، مهدی علی‌نژاد پس از ثبت‌نام برای پست‌ ریاست کمیته ملی المپیک در جمع خبرنگاران گفت: سال‌هاست در حوزه ورزش هستم و نزدیک 26 سال در ورزش، پست مدیریتی داشتم. همچنین تجربه ارزشمندی در معاونت وزارت ورزش برای راهبرد ورزش کشور داشتم. من 13 سال رئیس فدراسیون ووشو بودم، سابقه حضور در اداره ورزش وزارت نفت و رسانه را هم دارم. ضمن اینکه تجربه 15 ساله عضویت در هیئت رئیسه جهانی ووشو و نایب رئیسی آسیا را دارم.

وی ادامه داد: نیاز است فردی در کمیته باشد که به دیپلماسی ورزشی آگاه و در واقع دیپلمات ورزش باشد. در واقع کمیته ملی المپیک، وزارت امور خارجه ورزش ایران است. باید کسانی مسئول شوند که تجربه داشته و سرد و گرم را چشیده باشند.‌ امیدوارم اعضای مجمع به من اقبال نشان بدهند‌.

معاون سابق وزارت ورزش و جوانان درباره انتخاب خبرگان ورزشی هم اظهار داشت: هر انتخاباتی فرآیندی دارد و معرفی خبرگان توسط هیئت اجرایی هم بخشی از آن است که رئیس کمیته معرفی می‌کند. در این انتخابات هم این فرآیند طی شد و عزیزان ترجیح دادند نفراتی از خودشان را انتخاب کنند. نمی‌توان خرده گرفت، چون حق طبیعی آنها بود. هر چند جای بزرگانی مانند کیومرث هاشمی، پولادگر و اصغر رحیمی در مجمع آینده خالی خواهد بود و آنها سرمایه ورزش هستند.

علی‌نژاد راجع به مهاجرت ورزشکاران گفت: مهاجرت نخبگان چیز جدیدی نیست. در واقع از قبل از انقلاب هم مهاجرت بوده و فقط شدت و ضعف داشته است. مهاجرت در ورزش زیاد نبوده است، ولی چون ورزشکاران نخبگانی هستند که دیده می‌شوند، هر یک از آنها که می‌رود، آثار اجتماعی و سیاسی جدی دارد. باید تمام تلاش خود را کنیم که شرایط به‌گونه‌ای باشد که امکان نگهداری نخبگان وجود داشته باشد. قوانینی درباره استخدام، تحصیل و سربازی تدوین شده است که بعضاً خوب اجرا نمی‌شود. جا دارد صندوقی در وزارت ورزش یا کمیته ملی ایجاد شود که نخبگان بورسیه ورزشی شوند. با هم‌افزایی دستگاه‌هایی که مثل وزارت نفت و صمت از نظر مالی شرایط خوبی دارند، این شرایط را ایجاد کرد تا آتیه آنها تامین شود. در فوتبال و والیبال که لیگ پر پول دارند، این موضوع نیست و ورزشکاران مهاجرت نمی‌کنند.

وی در مورد اینکه روسایی که حمایت دولت را دارند، همیشه بهتر بودجه آورده‌اند و اینکه آیا از نظر حمایت دولت مشکلی ندارید، گفت: سابقه من نشان داده که گرایش سیاسی خاصی نداشتم. من یک مدیر حرفه‌ای هستم و با 4 دولت کار کردم. قطعاً حمایت دولت مهم و‌ تاثیرگذار است. دولت بارها بر جایگاه ورزش تاکید کرده و مشکلی نیست. اگر در خودم نمی‌دیدم که بتوانم در شرایط فعلی تامین مالی کنم، قدم پیش نمی‌گذاشتم.

رئیس پیشین فدراسیون ووشو راجع به اینکه پس از برخی حواشی ممکن است تأیید صلاحیت نشود، گفت: حاشیه خاصی ندارم.

علی‌نژاد درباره پرونده مارک ویلتموس گفت: زمانی که در وزارت ورزش بودم‌، بارها در مورد ویلتموس حرف زدم. من آذر 98 آمدم و آن زمان مجبور به توضیح بودم. یک ماه قبل از آمدن من، ویلتموس رفته بود. در واقع آمدن و رفتن او‌ در دوره من نبود، ولی مجبور بودم بارها در محافل پاسخگو باشم و بودم‌. به نظرم معاون توسعه وقت می‌تواند توضیح دهد.‌

معاون سابق وزیر ورزش افزود: الان که مسئولیت ندارم، اما بعد از صدور رأی ویلموتس، وزارت تشکیل تیم حقوقی داد که من عضو کوچکی بودم. جلسات متعددی در ریاست جمهوری تشکیل شد که شاید 15 جلسه می‌شد. قوی‌ترین تیم حقوقی تشکیل شد و دفاعیات خوبی صورت گرفت. کارشناسان خبره از طرف ما در دادگاه حضور داشتند که در دوپینگ روسیه هم فعالیت کرده بودند یا در پرونده بلاتر مسئولیت داشتند. وکیل پرونده هم مسئول دپارتمان حقوقی بارسلون بود. وثوق احمدی از ایران مسئولیت را برعهده داشت که زحمات زیادی کشید. امیدوارم خسارت کمتری در رأی ویلموتس صادر شود.

وی در پایان گفت: ناشناخته برای مجمع نیستم و عزیران من را خوب می‌شناسند. اگر نمی‌توانستم رای بیاورم، در این میدان وارد نمی‌شدم.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.