به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، طی روزهای اخیر برخی از اهالی شمشیربازی و ورزشکارانی که دوره حضور آنها در تیم ملی به پایان رسیده، به صورت هماهنگ تیم سابر را مورد هدف قرار دادهاند، به طوری که حتی اجازه ندادند این تیم با خیال راحت در مسابقات جهانی در مصر حاضر شود و قبل و در جریان مسابقات با قرار دادن مطالبی در فضای مجازی سعی در بر هم زدن تمرکز کادر فنی و بازیکنان این تیم داشتند.
حمله به کادر فنی تیم سابر از آنجایی به اوج خود رسید که برخی مدعی شدند چرا پیمان فخری کنار پیست در کنار شمشیربازان بوده در صورتی که امین قربانی سرمربی این تیم است. این موضوع در حالی مطرح شد که پیمان فخری مدیر تیم سابر است و حضور او در کنار بازیکنان مسئله عجیبی نیست. همچنین در تیم ملی سابر پیمان فخری و امین قربانی هماهنگی و تقسیم کار وجود دارد و هر کدام از آنها در جریان مسابقات در کنار پیست یکی از سابریستها حضور داشتند. بعلاوه حمله به امین قربانی نیز مسئله خندهداری است چرا که حضور وی در راس تیم ملی با توجه به رزومه و سابقهای که دارد، جای تعجب ندارد.
امین قربانی مدال آور قهرمانی جوانان آسیا و همچنین مسابقات قهرمانی آسیا در رده سنی بزرگسالان است. وی همچنین سابقه هدایت تیم جوانان در مسابقات قهرمانی آسیا را دارد که حضور ایران در آن مسابقات با کسب مدال همراه بود.
وی در ادامه به عنوان مربی در کنار پیمان فخری و تیم سابر قرار گرفت و در المپیک توکیو در کنار این تیم بود و بعد از المپیک به عنوان سرمربی در این تیم فعالیت خود را ادامه داد.
وی همچنین در تربیت بازیکنان جدید و شناسایی بازیکنان مستعد نیاز فعالیتهای زیادی داشت که نیما آقایی را میتوان به عنوان یکی از شاگردان موفق و آیندهدار او معرفی کرد.
در مورد پیمان فخری نیز بیان افتخارات و عملکردش در تیم سابر، تکرار مکررات است. حالا سوال اینجاست که فعالیت پیمان فخری و قربانی در تیم ملی سابر و همکاری آنها در کنار هم چه کسانی را آزرده کرده است؟ مطمئنا در این بین کسانی آزار میبینند که برای رسیدن به صندلی سرمربیگری تیم سابر اهدافی را برای خود تعریف کردند اما به آن نرسیدند.این افراد که امروز در مقابل دوستان خود در سابر شمشیر را از رو بستهاند، با چه امیدی میخواهند فردا مقابل آنها به عنوان سرمربی حاضر شوند؟ آیا آنها راهی را باقی گذاشتهاند که بتوانند بار دیگر در کنار سابریستها باشند؟
این افراد یک روز مطرح کردند که توجه فدراسیون به سابر بیشتر از فلوره و اپه است اما الان که جو بین این سه اسلحه بسیار خوب است و در اردوها در کنار یکدیگر تمرین کردند و در قهرمانی جهان نیز حاضر شدند، بهانه جدیدی را مطرح کردند و مستقیما به کادر فنی و بازیکنان سابر حمله کردند. این افراد بهتر است نگاهی به عملکرد خود داشته باشند و اعلام کنند که خودشان در جهت تربیت بازیکنان جدید و استعدادیابی چه کارنامهای دارند؟
تیم سابر با آن میزان آمادگی و بازیکنانی که داشت زمانی که راهی المپیک شد، هفتم جهان بود و حالا با این تغییر و تحولات و حضور بازیکنان جدید، هشتم دنیا است و همین امروز هم سهمیه المپیک را در اختیار دارد پس کاملا مشخص است که دعوا بر سر نتایج سابر نیست بلکه دعوا برای گرفتن صندلی و رسیدن به قدرت است.
مطمئنا حل این مشکل جز با تدبیر فدراسیون شمشیربازی ممکن نیست. باید دید که باقرزاده، رئیس فدراسیون چگونه توطئهها را در مورد تیم سابر خنثی خواهد کرد.
انتهای پیام/