یک فعال حوزه کار معتقد است مهارت آموزی در کنار دروس تئوری باعث می شود دانشجویان با محیط کسب و کار آشنا شده و سریعتر جذب بازار کار شوند.
هادی ابوی در گفت و گو با خبرآنی، اظهار کرد: امروز در بحث راه اندازی کسب و کار باید کسانی را که دارای مهارت و هنری هستند ولی سرمایه مورد نیاز را در اختیار ندارند، حمایت کنیم تا بتوانند وارد بازار کار شوند.
وی افزود: وقتی افراد قادرند با سرمایه اندک کارآفرینی و اشتغالزایی کنند باید کمک کنیم تا موانع پیش روی آنها برداشته شود.
این فعال حوزه کار، گذراندن آموزشهای مهارتی را در درک بهتر افراد از محیط کار موثر خواند و گفت: کسانی که می خواهند وارد بازار کار شوند، باید در کنار دروس تئوری دوره های مهارت آموزی را هم ببینند.این کار در آینده شغلی افراد تاثیرگذار است.
ابوی درعین حال بر لزوم انطباق رشته های دانشگاهی با نیاز بازار کار تاکید کرد و گفت: در شرایطی که بازار کار تحت تاثیر عوامل متعددی از قبیل بیکاری و کرونا در حال تغییر است، بهتر است دانشجویان و تحصیلکردگان آموزشهای مهارتی را فرا گیرند و این کار از سنین پایین تر و پایه های دبستان و دبیرستان شکل گیرد.
این فعال حوزه کار در پایان با تاکید بر گسترش فعالیتهای نوآورانه و دانش بنیان در کشور خاطرنشان کرد: جوانان خلاق که دارای ایده های کارآفرینی و دانش بنیان هستند باید مورد حمایت قرار گیرند و تسهیل صدور مجوز کسب و کار یا پرداخت وام های خوداشتغالی و تسهیلات ارزان قیمت از جمله کارهایی است که می توان برای حمایت از آنها انجام داد.
انتهای پیام