نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل اشتغال با ایجاد قرارگاه، ستاد، کمیته و کمیسیون حل نمیشود، ایجاد اشتغال روشی منطقی، علمی و اقتصادی دارد، لذا تا بخش خصوصی محترم شمرده نشود هیچ تحولی در اشتغال صورت نخواهد گرفت.
به گزارش خبرآنی، حجت الله فیروزی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تیر امید از کمان انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ رها گردید و ناگزیر این تیر باید به هدف موفقیت برخورد کند. میلیون ها زن و مرد وطن دوست ایرانی و میلیون ها عاشق و دلداده ایران در اقصی و نقاط جهان چشم به امید به موفقیت های مجلس انقلابی و دولت مردمی دوختهاند.
وی در ادامه افزود: به لطف الهی مجلس در دوسال گذشته از عمر خود قوانین مهم و تاثیر گذاری را در حوزه های مختلف تصویب نموده است و همچنین چابک و شاداب رفع مشکلات مردم را از جمله دغدغه های مهم خود می داند. امیدواریم دولت مردمی با تمرکز بر روی اهداف و هدفمندی برنامه ها و توان و ظرفیت خود تحرکی اساسی در میدان اجرا را به نمایش بگذارد.
نماینده مردم فسا در مجلس خطاب به رئیس جمهور گفت: یک سال از عمر دولت مردمی شما سپری شده است، اما مردم همچنان چشم انتظار تحقق شعارهای دولت مردمی هستند. ریشه کنی فقر مطلق، رفع محرومیت و عدالت گستری، ساخت ۴ میلیون مسکن در ۴ سال، تک رقمی شدن تورم، کاهش هزینههای درمان، قطع وابستگی سفره مردم از دلار، ایجاد اشتغال و دهها شعار دیگر وعده دولت مردمی است. کارنامه یک ساله دولت شما با وجود توجیهاتی که داشته اید چشم انداز روشنی را به نمایش نمی گذارد و قطعا با تیم کنونی، دولت موفق به تحقق شعارهای خود نخواهد بود. از دولت تک صدایی به گوش نمیرسد و برخی دولتمردان در قامت شعارهای رئیس جمهور ظاهر نشدهاند.
فیروزی با اشاره به بروکراسی اداری در دولت سیزدهم گفت: بروکراسی اداری همچنان نارضایتی ایجاد می کند و مردم چشم به معجزه تحولی شما دارند، نیک می دانیم که عدم موفقیت دولت جنابعالی هزینه ای به مراتب سنگین تر از دولت های پیشین برای کشور و نظام به همراه خواهد داشت، لذا ضرورت دارد تا زمان بیشتری از دست نرفته با یک ارزیابی مناسب از عملکرد مسئولان تا پایین ترین سطح، وزرا و مدیران ضعیف و فاقد کارآیی، جای خود را به مدیران قوی تر واگذار کنند. مدیران قوی و با تجربه و مسئولان کاریزماتیک علاوه بر تاثیر در پیشرفت امور، حضورشان آرامبخش مردم و تکیه گاه ایام سخت کنونی خواهد بود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه ضمن طرح مشکلات آب شرب در کشور تاکید کرد: مشکل آب شرب به معضلی بزرگ در کشور تبدیل شده و صدای وا عطشای مردم در بسیاری از نقاط کشور به گوش میرسد، اما برنامه مدونی نیز برای علاج این مشکل فراگیر کشور ارائه نمی شود. بسیاری از صنایع، کارخانجات و سرمایه گذاران نیز در صورت تامین آب پایدار فعالیت های خود را شروع خواهند کرد، شاید اگر ساختار بودجه کشور با هدایت بخش مهمی از بودجه به سمت انتقال آب به مناطق مختلف کشور اصلاح شود، فضای سرمایه گذاری تولید، اشتغال، معیشت و اقتصاد متحول گردد.
وی با اشاره به حذف ارز ترجیحی تاکید کرد: پس از حذف ارز ترجیحی که با اصرار دولت صورت گرفت، دولت باید بر اساس مصوبه مجلس قیمت ها را معادل قیمت های شهریور سال ۱۴۰۰ حفظ میکرد، اما متاسفانه نه مصوبه مجلس توسط دولت درست اجرا شد و نه قیمت ها حفظ گردید. اکنون سفره کوچک مردم کوچک تر و بسیاری از کالاها از سفره مردم حذف شده است. مشکل اشتغال همچنان مهم ترین مشکل جوانان بوده و میلیون ها جوان تحصیلکرده چشم به اقدامات سریع دولت دوخته اند. مشکل اشتغال با ایجاد قرارگاه، ستاد، کمیته و کمیسیون حل نمیشود، ایجاد اشتغال روشی منطقی، علمی و اقتصادی دارد، لذا تا بخش خصوصی محترم شمرده نشود و توان بخش خصوصی پای کار نیاید و سرمایه گذاری تسهیل و از سرمایه گذار حمایت واقعی نشود،هیچ تحولی در اشتغال صورت نخواهد گرفت.
فیروزی در مورد مشکلات دامداران کشور تصریح کرد: دامداران کشور این قشر مولد و پرتلاش در سخت ترین شرایط تاریخی کشور قرار دارند و کمبود و گران بودن نهادهای دامی، نگهداری دام را برای آنها سخت کرده و محدودیت صادرات و نابسامانی بازا، شرایط فروش را برای آنان غیر ممکن کرده است و نه توان نگهداری دام و نه امکان فروش آن را دارند.
وی خارطنشان کرد: اجرای صحیح رتبه بندی فرهنگیان کماکان در هالهای از ابهام است و تبدیل وضعیت کارکنان رسمی و غیر رسمی دولت و شرکت مخابرات بلاتکلیف باقی مانده و بازنشستگان در انتظار همسان سازی و تحول در حقوق خود هستند. مطالبه تبدیل وضعیت استخدامی کارکنان وزارت بهداشت که در ایام سخت کرونا ایثارگرانه برای حفظ جان مردم تلاش کردند بی پاسخ مانده و روزی نیست که تعدیل نشوند.
نماینده مردم فسا در پایان گفت: بانکها همچنان تسهیلات را با دشواری به تولیدکنندگان و مردم عادی می دهند و انتظار نخبگان برای تحول در نظام بانکی کشور تاکنون به نتیجه نرسیده است. توان مجموعههای عمرانی و اجرایی کشور از جمله قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء که تجربه گرانقدر اجرای چند هزار پروژه مهم و تخصصی ملی و منطقه ای را در کارنامه خود دارد توسط دولت مورد استفاده قرار نمی گیرد.
انتهای پیام