به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی مسعود محمدیان مدیرکل دامپزشکی استان تهران در مراسم عرضه بهداشتی دام به مناسبت عید قربان اظهار داشت: از یک ماه گذشته برای انجام نظارت های بهداشتی در روز عید قربان هماهنگیهای با دستگاههای مختلف انجام و 16 جایگاه ثابت و سیار بر برای عرضه بهداشتی دام ایجاد شده است.
وی افزود: 14 کشتارگاه دام نیز با کارمزد رایگان برای عرضه بهداشتی گوشت قرمز با لیبل گوشت قربانی آماده شده است تا مردم بتوانند با سهولت بیشتری گوشت مورد نیاز خود را خریداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران ادامه داد: 250 دامپزشک و تکنسین دامپزشکی و 30 ناظر شرعی برای نظارت بر روند عرضه بهداشتی و شرعی دام در روز عید قربان در جایگاه های عرضه بهداشتی دام فعالیت میکنند.
وی تصریح کرد: در جلوگیری از آسیب به محیط زیست، سیستم فاضلاب مراکز عرضه بهداشتی دام مجهز شده است.
محمدیان گفت: به مردم توصیه می شود قبل از مصرف گوشت قربانی به مدت 24 ساعت آن را در دمای 0 تا 4 درجه سانتی گراد نگهداری کنند تا از انتقال بیماری های مشترک میان انسان و دام در امان باشند.
وی اظهار داشت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت هیچ فردی در تهران به بیماری تب کریمه- کنگو در استان تهران مبتلا نشده است اما با توجه به اینکه در این ایام دام های های زیادی از سایر شهرستان ها به استان تهران انتقال داده می شود مردم توصیه های بهداشتی را رعایت کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: به مردم توصیه می شود که دام مورد نیاز خود را از جایگاه های عرضه بهداشتی دام تهیه کنند اما با این وجود در صورتی که الزامی برای اینکار وجود دارد مردم می توانند با تماس با تلفن 1512 از خدمات 100 اکیپ سیار سازمان دامپزشکی و به صورت رایگان دریافت کنند.
انتهای پیام/