اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی در عید قربان/ مردم دام قربانی را از جایگاه‌های مجاز خریداری کنند

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: در این طرح تعداد 850 اکیپ ثابت و 966 اکیپ سیار دامپزشکی نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر ذبح دام قربانی را در سراسر کشور انجام می‌دهند.

قاسم رضاییان‌زاده افزود: این اکیپ‌ها متشکل از 1165 دامپزشک، 1627 بازرس بهداشت گوشت و 605 ناظر ذبح شرعی است.

وی اظهار داشت: این اکیپ‌های دامپزشکی، بازرسی و ناظران ذبح از 6 صبح روز عید قربان در جایگاه‌های موقت عرضه دام شهرداری، کشتارگاه‌ها و میادین مجاز عرضه دام فعالیت خود را آغاز می‌کنند و تا پایان روز و با هماهنگی سازمان دامپزشکی و شهرداری‌ها در این مراکز حضور خواهند داشت.

رضاییان‌زاده در همین حال از مردم خواست به منظور حفظ بهداشت خود و جامعه از ذبح دام فاقد هویت در روز عید قربان پرهیز کنند و دام قربانی را از جایگاه‌های موقت و مجاز عرضه دام شهرداری‌ها تهیه کنند.

وی با اشاره به بروز بیماری تب کریمه کنگو در کشور تصریح کرد: این بیماری مشترک میان دام و انسان است و علایم آن در دام قابل تشخیص نیست و از این رو توصیه می‌کنیم برای پیشگیری از خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو، گوشت قربانی قبل از قطعه قطعه کردن و مصرف حتما به مدت 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری شود.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با بیان این که تامین سلامت بهداشت فرآورده‌های خام دامی وظیفه سازمان دامپزشکی کشور است، گفت: مردم نیز در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی می‌توانند گزارش خود را به ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها در سراسر کشور و اکیپ‌های نظارتی و بازرسی ارایه دهند و یا با سامانه کشوری 1512 تماس بگیرند و از این طریق در روند نظارت با این سازمان همراه و سهیم شوند.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.