چالش‌های فناورانه معدن و صنایع معدنی بررسی شد

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت های دانش بنیان زنجیره صنعت فولاد توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی با حضور سیاستگذاران دولتی و بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان این عرصه در محل صندوق نواوری و شکوفایی برگزار شد.

حسین منصوری مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی در این رویداد با تشریح مشکلات اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح کرد: مشکلات اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان تامین مالی، توسعه بازار و توسعه محصول است.

وی افزود: شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه معادن و صنایع معدنی را از طریق معاونت علمی فناوری، مراکز رشد، پارک های علم و فناوری، دانشگاه ها ، معاونت آموزش و پژوهش ایمیدرو شناسایی کردیم.

منصوری ادامه داد: اتخاذ راه حل تشکیل کارگره ارزیابی و ارائه راه کار برای مرتفع کردن نیاز های شرکت‌های دانش بنیان و برگزاری نشست ها و رویدادهای مشترک از دیگر اقدامات ما بوده اما اصلی ترین موضوعی که می تواند در آن راستا یاری‌رسان شرکت های دانش بنیان باشد، کمک به توسعه بازار آنهاست. به همین منظور، با شناسایی دقیق چالش های شرکت های بزرگ معدنی و صنایع مرتبط و هدایت شرکت های دانش بنیان در صدد رفع این چالش ها هستیم.

وی افزود: از میان ۶۸۸۰ شرکت های دانش بنیان ثبت شده در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تعداد ۳۷۰ شرکت فعال در بخش معدن و صنایع معدنی هستند؛ از این میان تعداد ۸۹ شرکت در زنجیره صنعت فولاد، ۳۶ شرکت در زنجیره مس، ۹۶ شرکت در حوزه ساخت ماشین آلات و تجهیزات، ۴۵ شرکت در حوزه فرآوری، ۴۴ شرکت در زنجیره اکتشاف و استخراج، ۱۵ شرکت در زنجیره سرب و روی، ۲۰ شرکت در حوزه محیط زیست، ۱۰ شرکت در زمینه استحصال فلزات گران بها و ۱۵ شرکت در سایر زمینه ها مشغول به فعالیت هستند.

منصوری ادامه داد: در تلاش هستیم با همکاری صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی جهت پوشش بیمه‌ای برای فعالیت‌های حوزه استارت آپ و های‌تک و از سوی دیگر آموزش به صاحبان استارت اپ و جذب سرمایه‌گذاران مسیر فعالیت استارت اپ‌های معدنی در کشور را تسهیل کنیم.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.