سازمان امور دانشجویان: ورزش دانشگاهی مختلط نداشتیم و نخواهیم داشت/امکان استفاده دانشجویان دختر و پسر از فضاهای ورزشی باید برابر باشد

رییس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر اینکه بازی‌های ورزشی مختلط در دانشگاه‌ها نداریم و از این به بعد هم نخواهیم داشت، گفت: فضاهای ورزشی دانشگاه‌ها باید مشترک بین تمامی دانشجویان استفاده شود و در دانشگاه‌هایی هم که سالن‌های ورزشی برای دختران دانشجو کم باشد، دانشگاه موظف است در زمینه استفاده از این فضاها فرصت برابری برای دانشجویان ایجاد کند.

به گزارش ایسنا، دکتر هاشم داداش پور در نشست خبری پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور که امروز در سازمان امور دانشجویان برگزار شد در پاسخ به سئوال ایسنا در خصوص بازی های ورزشی مختلط و حواشی ایجاد شده در برخی دانشگاه‌ها، اظهار کرد: در همه دانشگاه های کشور فضاهای مشترک ورزشی وجود دارد و بر اساس برنامه زمانی و تقسیم کار صورت گرفته دانشجویان دختر و پسر به طور مشترک می‌توانند از این فضاهای ورزشی استفاده کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه تاکنون ورزش مختلط در دانشگاه های کشور نداشتیم و از این به بعد هم نخواهیم داشت، افزود: همانطور که تاکید شد فضاهای ورزشی دانشگاه ها باید مشترک بین تمامی دانشجویان استفاده شود و در دانشگاه هایی هم که سالن های ورزشی دختران دانشجو کم باشد دانشگاه ها موظف هستند این فضاهای برابر را بین دانشجویان ایجاد و مجموعه های ورزشی همگانی برابری را در اختیار دانشجویان دختر و پسر خود قرار دهند.

رییس سازمان امور دانشجویان همچنین خاطر نشان کرد: دختران دانشجو در دانشگاه ها باید در عرصه های مختلف ورزشی اعم از قهرمانی و غیره به صورت برابر حضور داشته باشند و اگر ایراداتی در این زمینه وجود داشته باشد این سازمان ورود کرده و متعهد به ایجاد فضاهای برابر ورزشی دانشجویان خواهدبود.

معاون وزیر علوم سرانه ورزشی دانشگاه ها را ۳/۲۵  متر عنوان و تاکید کرد: ممکن است این عدد در برخی دانشگاه ها بالاتر و در برخی نیز پایین تر باشد اما من توصیه کردم سرانه ورزشی دانشگاه ها بررسی و این میزان را با استاندارد جهانی چند دانشگاه مطرح مقایسه و وضعیت خود را ارزیابی کنیم.

وی افزود: سهم فضاهای ورزشی رو باز دانشگاه ها ۹۰ سانت یا حدود یک متر و فضاهای رو باز نیز ۲/۲۵ متر برای هر دانشجو است.

داداش پور تاکید کرد: از بهمن ماه ۹۸ که کرونا تعطیلی ایجاد کرد و الان نزدیک به بیش از دو سال از آن زمان گذشته، باید شانزدهمین المپیاد ورزشی را برگزار می کردیم؛ اما امروز دهمین المپیاد را برگزار می کنیم.حتی یونیورسیاد جهانی نیز از سوی کشور چین لغو شد؛ اما تا الان کشور ما توانسته کرونا را مدیریت کند و دانشگاهها نیز باید خودشان را با شرایط جدید تطبیق می دادند.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: باید دانشجویان را درگیر یک فضای پر نشاط می کردیم که ورزش و المپیادهای ورزشی این فرصت را ایجاد می کند و همچنین ما قصد نداشتیم که المپیادهای ورزشی را فقط در حوزه قهرمانی برگزار کنیم و باید و ورزش دانشجویی را عمومی کنیم.

به گفته معاون وزیر علوم، دانشجویان باید در کنار دانشجویان قهرمان باشند؛ بنابراین المپیاد دانشجویان در مازندران برگزار می شود و همچنین المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه صنعتی اصفهان در دو بخش دختران و پسران را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: برای سال آینده قصد داریم المپیادهای ورزشی را تنوع ببخشیم که یکی از آنها المپیاد نابینایان و ناشنوایان است و برای اولین بار می خواهیم برای بخشی از جمعیت دانشجویی فرصت ایجاد کنیم. همچنین یکی از برنامه ها راه اندازی ورزش همبستگی کشور های اسلامی در صورت تامین بودجه انجام خواهد شد.

معاون وزیر علوم افزود: المپیاد ورزشی دانشجویان از ۱۹ تیرماه به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می‌شود و ۲۸۰۰ دانشجو در ۲۱ رشته به رقابت می پردازند.این المپیاد ورزشی در دو بخش دختران و پسران برگزار می‌شود که مسابقات دختران از ۱۹ تا ۲۶ تیر و پسران از ۲۹ تیر تا ۶ مرداد برگزار می شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با اشاره به حضور شرکت‌های دانش بنیان در المپیاد ورزشی دانشجویان گفت: ۵۰ شرکت دانش بنیان نیز در کنار این المپیاد حضور خواهند داشت که این شرکت‌ها در زمینه تجهیزات ورزشی فعالیت می‌کنند. همچنین ۸ دانشگاه کشور درخواست میزبانی دوره بعد، یعنی دو سال آینده را داده اند که در پایان این مسابقات میزبان دوره بعد مشخص خواهد شد.

ببینید| تصاویری خیره‌کننده از حمله میلیون‌ها ملخ به سرزمین‌های سبز/ روزی 40 هزار تن غذا می‌خورند
logo-vid
کانال عصر ایران در تلگرام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.