آلمان و هلند ۶ دستگاه هویترز دیگر به اوکراین می‌فرستند

وزارت دفاع آلمان اعلام کرد، این کشور به همراه هلند قرار است شش دستگاه دیگر هویتزر PzH۲۰۰۰ به اوکراین بفرستد.

به گزارش خبرآنی، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع آلمان در این بیانیه همچنین آورده است: ما در حال تامین این هویترزها برای اوکراین هستیم. به همراه هلند ما شش دستگاه دیگر را به اوکراین می‌دهیم که سه دستگاه آن از جانب برلین است. همچنین این هویترزها در میان سیستم‌های پیشرفته تسلیحاتی در جهان قرار دارند.

اخیرا، آلمان و هلند ۱۲ هویترز "Panzerhaubitzen ۲۰۰۰" را به اوکراین داده‌اند.

به گفته وزیر دفاع آلمان، این تحویل‌های جدید به درخواست اولکسی رزنیکف، وزیر دفاع اوکراین است.

آلمان در مه ۲۰۲۲ قول داده بود تا هفت دستگاه هویتزر خودکششی را به اوکراین بدهد؛ هلند نیز پنج سیستم توپخانه‌ای مشابه به اوکراین داده است.

کی‌یف قبلا گفته بود که به ۱۰۰۰ دستگاه هویتزر، ۵۰۰ تانک و ۱۰۰۰ پهپاد به همراه دیگر تسلیحات سنگین به منظور مقابله و عقب راندن سربازان روسی نیاز دارد که ۲۴ فوریه سال جاری میلادی به اوکراین حمله و حدود ۲۰ درصد از قلمروی اوکراین را تصرف کرده است. سایر کشورهایی که به اوکراین هویتزر داده‌اند شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه، نروژ و لهستان هستند.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.