دیدار امیر قطر با مشاور امنیت ملی امارات

امیر قطر با مشاور امنیت ملی امارات درخصوص روابط دوجانبه و راه‌های تقویت همکاری‌ها در راستای تحقق منافع مشترک و تقویت مسیر شورای همکاری خلیج فارس گفتگو کرد.

به گزارش خبرآنی، به نقل از روسیا الیوم، طحنون بن زاید آل نهیان، مشاور امنیت ملی امارات در دیدار با تمیم بن حمد، امیر قطر درود و سلام محمد بن زاید آل نهیان، حاکم امارات و محمد بن راشد آل مکتوم، معاون حاکم امارات و نخست وزیر و حاکم دبی و آرزوی آنها برای سلامتی و خوش‌وقتی امیر قطر و کشورش و مردم برادر قطر و سربلندی و آسایش بیشتر قطر در سایه رهبری وی انتقال داد.

امیر قطر نیز درود خود را فرستاده و آرزوی پیشرفت برای امارات و مردمش کرد.

دو طرف در این دیدار، روابط برادرانه دوجانبه و راه‌های تقویت همکاری و فعالیت مشترک در راستای پیشرفت و توسعه دو ملت برادر و تحقق منافع مشترک و تقویت مسیر شورای همکاری خلیج فارس را مورد بررسی قرار دادند.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.