آمریکا: هم‌پیمانانمان را برای برخورد با کار اجباری در سین‌کیانگ متحد می‌کنیم

به دنبال شروع اجرای ممنوعیتی از سوی آمریکا علیه واردات اجناس تولیدی در منطقه سین‌کیانگ چین، جایی که واشنگتن پکن را متهم به ارتکاب نسل کشی در آن کرده است، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا عنوان کرد کشورش در حال متحد کردن همپیمانانش علیه کار اجباری است.

به گزارش خبرآنی، به نقل از خبرگزاری رویترز، سازمان گمرک و حفاظت از مرزهای آمریکا از روز سه شنبه اجرای قانون موسوم به قانون مقابله با کار اجباری اویغورها (UFLPA) را که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در دسامبر آن را نهایی و به قانون تبدیل کرد، آغاز می‌کند.

سازمان گمرک و حفاظت از مرزهای آمریکا اعلام کرده است که آماده اجرای "فرض ابطال پذیر" این قانون مبنی بر اینکه همه کالاهای تولیدی در سین‌کیانگ، جایی که در آن مقامات چینی اقدام به ایجاد "اردوگاه‌های بازداشت اویغورها" و سایر گروه‌های مسلمان کرده‌اند، از طریق کار اجباری ساخته شده و مشمول منع واردات تا زمان اثبات خلاف آن می‌شود، است.

این سازمان اعلام داشته که واردکننده‌ها برای دریافت معافیت از این قانون نیازمند اسناد و مدارکی سطح بالا هستند.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای گفت: "ما متحدان و شرکای خود را گرد هم می‌آوریم تا زنجیره‌های تامین جهانی را از استفاده از کار اجباری عاری کنیم، علیه جنایات در سین‌کیانگ صحبت کنیم و آنها به ما بپیوندند تا از دولت چین بخواهیم فوراً به جنایات و سواستفاده‌های حقوق بشری پایان دهد."

او ادامه داد: ما به همراه شرکای بین سازمانی خود، به تعامل با شرکت‌ها ادامه خواهیم داد تا به آنها تعهدات قانونی آمریکا را یادآوری کنیم.

چین اتهامات مطرح شده علیه خود درخصوص وقوع سوء استفاده‌ها در سین‌کیانگ، یک عامل عمده تولید کننده پنبه که همچنین بسیاری از مواد مورد نیاز پنل‌های خورشیدی در جهان را تامین می‌کند، رد می‌کند.

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر در پکن گفت که ادعای به کارگیری کار اجباری در سین‌کیانگ "دروغ بزرگی است که توسط نیروهای ضد چین ساخته شده است."

وانگ بیان داشت: "این به اصطلاح قانون آمریکا در تلاش است تا بیکاری اجباری را در سین‌کیانگ ایجاد و برای جدا ساختن جهان از چین تلاش کند."

پکن در ابتدا وجود هرگونه اردوگاه بازداشت اویغورها را تکذیب کرد، اما بعداً اعلام داشت که اقدام به ایجاد "مراکز آموزش فنی حرفه‌ای" کرده و آن‌ها را برای آنچه که تروریسم، جدایی‌طلبی و رادیکالیسم مذهبی در سین‌کیانگ خواند، لازم می‌داند.

چند روز پیش سازمان گمرک و حفاظت از مرزهای آمریکا فهرستی از نهادها در سین‌کیانگ را منتشر کرد که گمان می‌رود از کار اجباری استفاده می‌کنند و شامل شرکت‌های نساجی، پلی سیلیکون‌های در رده خورشیدی و شرکت‌های الکترونیکی می‌شود. این سازمان همچنین اعلام داشت واردات از کشورهای دیگر را در صورتی که زنجیره‌های تامین مرتبط با آنها شامل ورودی‌هایی از سین‌کیانگ باشد، ممنوع می‌شوند.

آمریکا، انگلیس و چند کشور دیگر از سازمان بین‌المللی کار وابسته به سازمان ملل خواسته‌اند تا مأموریتی را برای تحقیق در مورد اتهام سوء استفاده از نیروی کار در سین‌کیانگ تشکیل دهد.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.