به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی ؛ یک مطالعه جدید به رهبری دانشگاه آیووا ایالات متحده نشان داد که نور مصنوعی در شب به طور قابل توجهی بر فرآیندهای فصلی طبیعی گیاهان در بسیاری از مناطق شهری ایالات متحده تأثیر گذاشته است. این یافتهها نشان میدهد که شهرنشینی تأثیر شدیدی بر طبیعت دارد و این تأثیر تغییرات قابلتوجهی در زندگی انسان ایجاد میکند.
بر اساس این گزارش, سطوح نور مصنوعی در طول شب، ریتمهای شبانهروزی طبیعی گیاهان را تغییر میدهد، فصل گردهافشانی را طولانیتر میکند و در نتیجه بر افرادی که از آلرژی رنج میبرند، تأثیر میگذارد. یویو ژو، نویسنده مسئول این مطالعه گفت: از این مطالعه متوجه شدیم که نور شب شهری تأثیر قابلتوجهی بر فنولوژی (روابط بین چرخه زندگی گیاهان و تغییرات محیطی) گیاهان شهری دارد. ما متوجه شدیم که نور مصنوعی به طور قابل توجهی فنولوژی بهاره را افزایش داده و در مقابل فنولوژی پاییز را در ایالات متحده به تاخیر میاندازد.
earth در این باره نوشت, پروفسور ژو و همکارانش با ارزیابی دادههای ماهوارهای ناسا در مورد نور مصنوعی در شهرهای ایالات متحده از سال 2012 تا 2016 و مقایسه آن با تغییرات گیاهان مشاهده شده در حدود 3000 مکان شهری، دریافتند که افزایش سطوح نورهای مصنوعی شهری باعث طولانیتر شدن فصول گردهافشانی برای بسیاری از گیاهان میشود. در نتیجه این اتفاق موارد ابتلا به آلرژی بیشتر شده و کشاورزی شهری نیز دچار مشکل خواهد شد.
انتهای پیام/