به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ مهدی مقتدایی، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی ایران از کسب رتبه برتر دانشگاه در رتبهبندی تاثیر تایمز خبر داد و گفت: در آخرین رتبهبندی تاثیر تایمز 2022 میلادی در زمینه شاخص سلامت و رفاه و ارائه خدمات بهداشتی به مردم، دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق شد در بین بیش از 1400 دانشگاه شرکتکننده در این رتبهبندی از 106 کشور دنیا، از میان 1100 دانشگاه رتبهبندی شده، مقام برتر را در جهان کسب کند.
وی ادامه داد: یکی از اصلیترین و جدیدترین رتبهبندی در دنیا، رتبهبندی «تاثیر» تایمز است که میزان تاثیر فعالیتهای دانشگاهها در جامعه و برای حرکت و دستیابی به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل میسنجد و کشورها موظف هستند تا سال 2030 میلادی، گزارش اقدامات انجام شده برای تحقق این 17 هدف جهانی را ارائه دهند.
به گفته وی، بیشتر این اهداف شامل مسائل بهداشت و سلامت، زیست محیطی، رفاهی، مسائل جمعیت و سالمندی، مصرف انرژی و توسعه شهری است و شاخص سلامت و رفاه جزو سومین و از مهمترین اهداف توسعه پایدار سازمان ملل است.
مقتدایی با بیان اینکه در طول چهار سال گذشته، دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان نخستین و برترین دانشگاه خاورمیانه در این رتبهبندی بوده است، افزود: در رتبهبندی تاثیر تایمز (2022 Times Impact Rankings)، دانشگاه علوم پزشکی ایران علاوه بر کسب رتبه برتر در شاخص سلامت و رفاه، موفق به کسب رتبه هفتم در زمینه کیفیت آموزش ارائه شده در سطح جامعه شد.
وی با اشاره به جمعیت گسترده تحت پوشش دانشگاه؛ تلاش در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی، ارائه خدمات جامعه محور در شهرها، شهرستانها و مناطق روستایی محروم تحت پوشش، خدماترسانی به مهاجرین در مناطق تحت پوشش بدون هیچ تبعیض و تلاش برای ارتقای سطح سواد سلامت جامعه، حمایتهای رئیس دانشگاه و تلاش دلسوزانه خانواده بزرگ دانشگاه را از مهمترین دلایل کسب این موفقیت دانست و یادآور شد که این دانشگاه مفتخر است خدمات سلامت و رفاه را در مناطق کم برخوردار ارائه دهد.
مقتدایی از همکاری جمعی واحدهای مختلف و حمایت رئیس دانشگاه برای کسب این دستاورد بزرگ، تقدیر کرد و افزود: تمام تلاش خود را برای ارتقاء خدمات جامعه محور و پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی ایران در عرصههای ملی و بینالمللی به کار خواهیم گرفت.
بر اساس گزارش موسسه رتبهبندی بینالمللی تایمز، در این رتبهبندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز توانست مقام هفتم دنیا را کسب نماید و در کنار دانشگاه علوم پزشکی ایران نماینده شایستهای در جهان باشد.
گفتنی است، این رتبهبندی تنها سیستمی است که دانشگاههای جهان را برای پاسخگویی به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDGs) ارزیابی میکند.
انتهای پیام/