خاندوزی: طرح کالابرگ پس از رفع اشکالات به‌صورت سراسری اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار حوزه دولت ‌پایگاه خبری خبرآنی،  سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، درباره اجرای طرح کالا برگ، گفت: از ابتدا مصوبه ستاد اقتصادی دولت این بوده تا زمانی که اجرای آزمایشی کالابرگ به پایان نرسیده و نتایج آن محرز نشده است، اجرای رسمی آن در سطح کشور آغاز نشود.

وی افزود: اجرای این طرح در برخی از استان‌ها به خوبی پیش رفته اما در برخی استان‌ها هم ایراداتی وجود داشت که ناچار شدیم به لحاظ فنی برخی نقاط ضعف را اصلاح کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: همه تلاش ما این است که پس از بررسی همه‌جانبه ابعاد اجرای طرح و شناسایی نقاط ضعف و قوت آن، طرح را با کمترین اشکال اجرایی کنیم.

خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.