کره جنوبی با برنامه خرید تعداد بیشتری موشکهای پیشرفته پاتریوت موسوم به PAC-۳ ساخت کمپانی لاکهید مارتین به منظور تقویت سیستم دفاعیاش در برابر تهدید موشک بالستیک کره شمالی موافقت کرد.
به گزارش خبرآنی، به نقل از سایت دیفنس نیوز، براساس این برنامه که ۳۰ مه سال جاری میلادی از سوی کمیته تصمیمگیری "اداره برنامه خرید تجهیزات دفاعی" تایید شد، دولت سئول طی پنج سال آینده ۶۰۰ میلیون دلار برای خرید تسلیحات پیشرفته PAC-۳ هزینه خواهد کرد. این در حالی است که دولت سئول تعداد این موشکها را اعلام نکرد.
این کمیته همچنین با برنامه ارتقا موشکاندازهای PAC-۲ موجود برای استفاده با پلتفورمهای PAC-۳ موافقت کرد. موشکاندازهای PAC-۲ موشکها را قادر به رهگیری اهداف دشمن در ارتفاع حدودا ۲۰ کیلومتری میکند، در حالی که موشکانداز PAC-۳ میتواند موشکهای دشمن را در ارتفاع ۴۰ کیلومتری نابود کند.
موشکهای PAC-۳ از یک موتور دو مرحلهای با سوخت جامد استفاده میکند که ارتفاع و برد موشک را برای دفاع در برابر تهدیدات افزایش میدهد.
کمیته مذکور در بیانیهای گفت: این تصمیم جدید برای خرید تعداد بیشتری موشک رهگیر PAC-۳ با هدف ارتقا سیستم دفاع هوایی موجود در سئول و تاسیسات دولتی کلیدی اتخاذ شد. خرید موشکهای PAC-۳ بیشتر به تقویت تواناییهای دفاع موشکی کشورمان برای خنثی کردن تهدید موشک بالستیکی کمک میکند.
تصمیم کرهجنوبی برای تقویت قابلیت رهگیری موشکهایش حدود یک هفته پس از آن گرفته میشود که همسایه شمالی آن سه موشک بالستیک شلیک کرد و از جمله گمان میرود یکی از آنها یک موشک بالستیک قارهپیما بوده باشد که به سمت ساحل شرقی شبه جزیره کره شلیک شد.
این موشکها اندکی پس از پایان سفر جو بایدن، رئیسجمهوری ایالات متحده به این منطقه شلیک شدند، جایی که او متعهد شد تلاشهایی برای تقویت بازدارندگی در برابر تهدید فزاینده هستهای کرهشمالی انجام دهد.
کرهجنوبی در حال توسعه سپر موشکی خود موسوم به "دفاع هوایی و موشکی کره" (KAMD) است که از سیستم هشدار اولیه، یک سیستم فرماندهی و کنترل و یک سیستم رهگیری تشکیل شده است.
برای رهگیری، ارتش کرهجنوبی به موشکهای پاتریوت و موشکهای زمین به هوای میانبرد دست یافته است. این کشور همچنین در حال توسعه یک سامانه موشکی دوربرد زمین به هوا با برد رهگیری گسترده با استفاده از فناوری بومی به عنوان بخشی از تلاشها برای کمک به بهبود توانایی خود برای شکست موشکهای بالستیک شلیکشده است.
انتهای پیام