اسپانیا برای اوکراین تانک و موشک ضد هواپیما ارسال می‌کند

روزنامه ال پائیس به نقل از منابع دولتی اسپانیا گزارش داد، مادرید قرار است در اقدامی به منظور افزایش حمایت نظامی‌اش از اوکراین برای این کشور موشک‌های ضد هواپیما و تانک‌های جنگی لئوپارد ارسال کند.

به گزارش خبرآنی، به نقل از خبرگزاری رویترز، اسپانیا همچنین آموزش‌های لازم به ارتش اوکراین در مورد نحوه استفاده از این تانک‌ها را ارائه خواهد داد. این آموزش‌ها در لتونی انجام خواهد شد؛ جایی که ارتش اسپانیا ۵۰۰ سرباز در چهارچوب عملیات حضور پیشرفته تقویت شده ناتو در آنجا مستقر کرده است.

به گفته این منابع، مرحله دوم آموزش در اسپانیا برگزار خواهد شد.

در ادامه گزارش روزنامه ال پائیس آمده است: وزارت دفاع اسپانیا ارسال موشک‌های ضد هواپیمای کوتاه برد اسپاید را که ارتش اسپانیا آنها را با یک سیستم پیشرفته‌تر جایگزین کرده، نهایی می‌کند.

اسپانیا تاکنون مهمات، تجهیزات حفاظت شخصی و تسلیحات سبک برای اوکراین ارسال کرده است.

براساس این گزارش، پیشنهاد افزایش حمایت در جریان سفر پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا به کی‌ِف و دیدارش با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در تاریخ ۱ آوریل سال جاری میلادی مطرح شد اما به خاطر پیچیدگی این عملیات تاکنون به تاخیر افتاده بود.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.