توزیع داروهای سقط جنین در داروخانه‌های غیربیمارستانی ممنوع است

دکتر علیرضا زالی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، درباره قوانین موجود در حوزه توزیع داروهای سقط جنین اظهار کرد: بر اساس قانون، داروهای سقط جنین صرفا با تشخیص پزشک معالج و تایید داروخانه بیمارستانی و ثبت دقیق آن‌ها در سامانه قابل تجویز است و توزیع و فروش هرگونه دارویی که منجر به سقط جنین می‌شوند در داروخانه‌های غیربیمارستانی و خارج از این مصوبه، غیرقانونی تلقی می‌شود.

وی افزود:‌ در جلسه قرارگاه جوانی جمعیت مصوب شد که معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به نظارت و رصد توزیع داروهای سقط جنین و برخورد با داروخانه‌های متخلف اقدام کند.

عوارض خطرناک مصرف داروهای سقط جنین

زالی گفت: داروهای سقط جنین عوارض زیادی دارند و از آنجا که عمده افرادی که از این داروها استفاده می‌کنند، مصرف آن را کتمان و دیر به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند؛ زمانی مراجعه می‌کنند که دچار خونریزی‌های شدید و افت فشار خون و هموگلوبین می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارائه مثالی ادامه داد:‌ مواردی از مراجعه زنان در پی مصرف داروهای سقط جنین را داشته‌ایم که فرد دچار شوک شده و درمان او سخت شده است.

زالی هشدار داد:‌ داروهای سقط جنینی که خارج از داروخانه‌های بیمارستانی توزیع می‌شوند ممکن است اصالت نداشته باشند و تقلبی باشند و بنابراین دارای کیفیت نامناسبی هستند و مصرف آنها می‌توان عوارض زیادی به جا بگذارد.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.