به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از رویترز، این در حالی است که این کشور برنامه های خود را برای استفاده مسئولانه از شبکه های اجتماعی گسترده تر می کند.
محمد پس از جلسه ای با تیم فیس بوک در آبوجا ( پایتخت نیجریه) این اظهارات را بیان کرد. به گفته او فیس بوک با وجود چند شکایت، هیچ اقدامی برای محدودکردن گروه جدایی طلب (IPOB) در پلتفرمش انجام نداده است.
نامدی کانو رهبر IPOB به اتهاماتی از جمله تروریسم و انتشار اخبار جعلی در حال محاکمه است.
قاضی امروز درباره آزادی کانو با وثیقه تصمیم می گیرد. به گفته محمد این گروه جدایی طلب به عنوان یک سازمان تروریستی دسته بندی شده و فیس بوک هیچ توجیهی برای ارائه پلتفرمش برای گسترده سازی کمپین نفرت پراکنی آن ندارد.
همچنین وزیر اطلاعات نیجریه اعلام کرد نشست با فیس بوک برای گفتگو درباره افزایش استفاده جدایی طلبان خارج از کشور برای ترویج خشونت و نفرت قومی در داخل به زبان محلی و همچنین زبان انگلیسی برگزار شده ود.
او در ادامه افزود: دولت هیچ قصدی برای منع استفاده از شبکه های اجتماعی توسط مردم نیجریه ندارد اما خواهان ترویج استفاده مسئولانه از آنها است.
نیجریه در ماه ژانویه ممنوعیت ۶ ماهه در توئیتر را لغو کرد. دلیل مسدود شدن این شبکه اجتماعی حذف پست رییس جمهور نیجریه بود که در آن تجزیه طلبان را به مجازت تهدید کرده بود.
در حال حاضر نیجریه در میانه تورم دو رقمی و کاهش رشد اقتصادی با بی ثباتی، کاهش ارزش پول، آدم دزدی و راهزنی دست و پنجه نرم می کند.