سفرا قبل از اعزام با روسای دانشگاهها جلسه داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرآنی، جمیله علم الهدی امروز در نشست تخصصی «دیپلماسی علمی و فناوری؛ فرصت‌ها، چالش‌ها و راهکارها» که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد گفت: پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، مطالعات نظری را به سیاست گذاری متصل می‌کند.

علم الهدی با بیان اینکه اگر همراهی وزرا باشد امکان رسیدن به ساختارهای جدید را پیدا می‌کنیم، گفت: در دانشگاه‌های کشور پیشنهادات خوبی ارائه شده که توانستیم بخشی از آن را در قالب یک نامه در اختیار رئیس جمهور قرار دهیم. رئیس جمهور هم دستور رسیدگی به این موضوعات را صادر کرد.

وی با اشاره به یکی از موضوعات مطرح شده در دیپلماسی علمی گفت: واقعیت این است که کشورهای توسعه یافته کشور ما را دو بار تحریم کردند.

رئیس پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به این تحریم‌ها گفت: آنها نخستین بار خود را از خزانه و فضاهای علمی و فرهنگی دنیا خصوصاً ایران تحریم کردند.

وی با بیان اینکه تحریم ما بیشتر تحریم علم است زیرا ما زیرساخت‌های لازم برای ارتباط خیلی جدی با جهان را نداریم ادامه داد: از یک سو ظرفیت‌های ما خصوصاً در عرصه علمی طی ۴۰ سال توسعه یافته است و از سوی دیگر دیپلماسی در حوزه اقتصاد، ورزش و عمومی برای توسعه یافتن باید کنار دیپلماسی علمی قرار بگیرد.

علم الهدی ادامه داد: دیپلماسی علمی، زیرساخت اصلی برای همه دیپلماسی‌های متنوع در وزارت امور خارجه است.

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به رشد علمی دانشگاه‌های ایران در حوزه‌های علوم انسانی، پزشکی، علوم پایه، مهندسی و فناوری، خاطرنشان کرد: اگر هر سفیر ایرانی، پیش از اعزام به کشورهای دیگر با رؤسای دانشگاه‌های کشور جلسه داشته باشد و با ظرفیت علمی این مراکز آشنا و بعد به دیگر کشورها اعزام شود، می‌توانیم ظرفیت‌های خود را افزایش دهیم از ظرفیت‌های کشورهای دیگر نیز بهره ببریم.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.